2777
2789
عنوان

حس ششم کسی هستتتت

179 بازدید | 35 پست

@مادرشوهرمریم_مقدس    

@brice233    

سلام عزیزانم شما حس ششم بودین قبلا واسم درست حدس زدین اگه میشه ماه تولدم و جنسیت نی نی که میخوام دی ماه اقدام کنم واسش رو حدس بزنید ممنون💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه به منم بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم ؟اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟

شاید کمی دوست داشته باشه 

اگه بهت نزدیک بشه ممکنه به ازدواج ختم بشه ولی اگه نزدیک نیاد ازدواج نیست

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
شاید کمی دوست داشته باشه اگه بهت نزدیک بشه ممکنه به ازدواج ختم بشه ولی اگه نزدیک نیاد ازدواج نیست

خوب اگه بخواد نزدیکم بیاد تا چند وقت دیگه میاد ؟

از شغل یا مشخصات همسر ایندم میگی ؟ یا هرچی حس میکنی؟

خوب اگه بخواد نزدیکم بیاد تا چند وقت دیگه میاد ؟از شغل یا مشخصات همسر ایندم میگی ؟ یا هرچی حس میکنی؟

نمی‌دونم شاید تا سال آینده😊

شغل و مشخصات و فکر نکنم بتونم ولی آدم خوبی می‌تونه باشه و تا حدی حساس

نمی‌دونم شاید تا سال آینده😊شغل و مشخصات و فکر نکنم بتونم ولی آدم خوبی می‌تونه باشه و تا حدی حساس

به نظرت بهم فکر میکنه یا دلتنگم شده تا حالا ؟

میشه یه نشونه از همسر ایندم بدی ببینم همین کراشمه یا نه؟ اشکال نداره اگه درست نباشه لطفا راجب شغلش یا مشخصاتش بگو 

دبیری میرم یا اموزش ابتدایی؟

مرسی گلم🌼

به نظرت بهم فکر میکنه یا دلتنگم شده تا حالا ؟میشه یه نشونه از همسر ایندم بدی ببینم همین کراشمه یا نه ...

کمی می‌تونه دلتنگ باشه🙂

تنها چیزی که تو زهنمه اینه که می‌تونه یکمی تپل یا چهار شونه باشه موهای مجعد  شغلشم ازاد