2777
2789
عنوان

خانوما جریمه تو زایمان سزارین یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست
چه فرقی دارع؟ تو پروندت حالا نوشت سزارین اجباری یا نه؟

زایمان دومم بود.سر اولی هم اجباری نوشت برام.ولی اون موقع دستمزد نگرفت.اولی رفتم خصوصی.

فرقش اینه ک خصوصی براشون بصرفه تره دیگه.بهتر باهاشون حساب میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اسم زیر میزی جریمست😂😂واقعا مونده بودم چجوری پیشنهادشو بدم چون بیمه هم دارم خیلی به صرفه تر میشه ...

عزیزم اونکه مستقیم نمیگه زیرمیزی.😅حالا به شماگفته جریمه.بعضیاشون میگن این مبلغ واسه خودم باید بزنی

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
زایمان دومم بود.سر اولی هم اجباری نوشت برام.ولی اون موقع دستمزد نگرفت.اولی رفتم خصوصی.فرقش اینه ک خص ...

زایمان اولت خودت سزارین خواستی؟ 

اره دیگه خصوصی هم بهشون میده😂

عزیزم اونکه مستقیم نمیگه زیرمیزی.😅حالا به شماگفته جریمه.بعضیاشون میگن این مبلغ واسه خودم باید بزنی

😂😂😂😂اشکال نداره بابا فقط منو سزارین کنن

اینجورم که همه میگن دکتر من قیمتو باز خوب گفته😂

برم اونجا بگم خانم دکتر جریمه منظورتون همون رشوس؟ 🤓🤣

پس این پولی که بیمارستان میدیم چیه مگه از اون پول نمیدن به دکتر؟ این پولو بگیره دلیل میزنه به سزارین ...

چرا از اونم میدن اما زیرمیزی دیگ کلش مال دکتره... میزنه بخاطر مصلحت پزشکی سزارین شود همین ... 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍