2777
2789
عنوان

چقدر براتون مهمه دی جی تو مجلستون

154 بازدید | 21 پست

با میکروفن حرف بزنه

اخر مجلس گفت وطیفه م نیست

مهمونا که باید بیان با عروس دوماد عکس بگیرن 

یک خانومه با صدای بلند راهنمایی میکرد🥺

مدیریت مراسم وظیفشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اینکه تو مجلس بزم و عروسی  یک آدم دیوونه طور بیاد و با صدای کرکننده موسیقی پخش کنه تا یه عده شاد بشن (و یه عده آدم متین که به صدا فراصوت عادت ندارند شکنجه!) هیچ خوشم نمی‌آد.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
ولی انجام نداد برای ده سال پیش مجلسمگفت وطیفه م نیست🥺

بیخیال دختر 

ده سال پیش هنوز غصه اش رو میخوری چیز مهمی هم نبوده

عروسی منم دی جی کلی گند زد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیخیال دختر ده سال پیش هنوز غصه اش رو میخوری چیز مهمی هم نبودهعروسی منم دی جی کلی گند زد

بهش فکر میکنی

اذیت میشی؟

من هرجا دی جی ببینم یادم میاد غصه میخورم🥺

بهش فکر میکنیاذیت میشی؟من هرجا دی جی ببینم یادم میاد غصه میخورم🥺

من سال اول ازدواجم داشتم بابت عروسی افسرده میشدم خیلی خاطره بدی موند بدترش این بود هزینه بهترین رو دادیم اما گند زدن تالار و دی جی

الان نه دیگه برای تولد بچم و تعیین جکسیت واینا جبران کردم

یعنی فکر میکنی منم تولد خوب بگیرم از دلم میره

اره بابا 

یه جشنی که دوس داری بگیر و پیش خودت بگو این خوب شد وکافیه

همچینم مشکلت بزرگ نیس ک هی تامیک میزنی بیایین .دوتا تاپیک زدی هرکدومو رفتم گفتی برین تاپیک قبلی مسخره کردی واقعا؟۱۰سال پیش اتفاق افتاده و تموم شده واسه چیزی ک تموم شدس،غصه خوردن بی فایدس‌.

تو بگو انقد(.) اصن دی جی می جی نمیارم. هرچند عروسی نمیگیریم مهمونیه. ولی اگه کسی بخواد بیاره خیییلی مهمه این قضیه بعضیا فقط میگن باشه کافیه.. ولی مهمه که مدام جمعو تو اوووجِ جیغو دس فرو ببره تو لحظه های حساسم مث رقص چاقو.. دهنش بجنبه🙏

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/

بهش فکر میکنیاذیت میشی؟من هرجا دی جی ببینم یادم میاد غصه میخورم🥺

فک کنم داری پریود میشی حالت خوش نیست

ول کن بره بابا مگه هر جا میری فیلم عروسیتو میزنی زیر بغلت با اون خودتو معرفی میکنی

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
همچینم مشکلت بزرگ نیس ک هی تامیک میزنی بیایین .دوتا تاپیک زدی هرکدومو رفتم گفتی برین تاپیک قبلی مسخر ...

شما احتمالا مجلس عروسی گرفتین؟

متاهلین؟

هرچقدر بگدره آدم یادش نمیره

واقعا دارم افسرده میشم

میخوام ببینم از نطر دیگران اگه تو موقعیت من باشن

چقدر براشون مهمه

چقدر درگیر میشن

2810