2777
2789
عنوان

اینقدر زندگیم خوب شده ک میترسم آرامش قبل طوفان باشه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 88 پست
بله🥺💔

من ۲۴ سالگی قبول شدم🥲 کلی زجر کشیدم 

امکانات نداشتم تا الان طول کشید و حال روحی خوبی نداشتم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من ۲۴ سالگی قبول شدم🥲 کلی زجر کشیدم امکانات نداشتم تا الان طول کشید و حال روحی خوبی نداشتم

وایی خدا اگه برای من تا این سن طول بکشه که من میمیرم💔🥺

من امکاناتشو دارم ولی فرصت خوندنشو ندارم

کلیم استرس دارم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی خدا اگه برای من تا این سن طول بکشه که من میمیرم💔🥺من امکاناتشو دارم ولی فرصت خوندنشو ندارمکلیم ...

ابجی قرار نیست برای تو اینقدر طول بکشه من ۲ سال هم رفتم دانشگاه ازاد 

۴ سال پشت بودم بغیر اون ۲ سال 

۲ سال پشت کنکورم امکانات هیچی نداشتم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ابجی قرار نیست برای تو اینقدر طول بکشه من ۲ سال هم رفتم دانشگاه ازاد ۴ سال پشت بودم بغیر اون ۲ سال ۲ ...

دانشگاه ازاد رفتین؟

پس چرا همونو ادامه ندادین🙂💔ای کاش منم بتونم مثل شما باشم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

دانشگاه ازاد رفتین؟پس چرا همونو ادامه ندادین🙂💔ای کاش منم بتونم مثل شما باشم

دوسش نداشتم نتونستم تحملش کنم باور داشتم این مسیر حقم نیست عاره آزاد بودم

دوسش نداشتم نتونستم تحملش کنم باور داشتم این مسیر حقم نیست عاره آزاد بودم

چقدرررر قشنگ آخه:)🙂

قربونت برم مم دوست گلم 🥺🥺🩷🩷 بد نیستم اجی ی خورده فکرای مختلف اذییتم میکنه این وسواس فکری خیلی بد ...

دست خودت نیست عزیزم بلاخره ۴ ۵ سال تحت تاثیر استرس مداوم بودی حق داری اگه از این فکرا کنی به نظر من حتما برو پیش تراپیست امیدوارم بهتر بشی❤️🫠

دست خودت نیست عزیزم بلاخره ۴ ۵ سال تحت تاثیر استرس مداوم بودی حق داری اگه از این فکرا کنی به نظر من ...

رفتم اجی گلم دوباره دارم قرص میخورم 

الآن تاپیک تو دیدم

دختر چرا اینقدر به خودت انرژی منفی میدی! چرا از یه بعد دیگه نگاه نمی کنی که تو اون تایم سختی کشیدی ولی الآن آرامشت حق توئه احساس می کنم خودت باعث شدی دعواها کمتر بشه به خاطر اینکه خانواده تو خوشحال کردی این خیلی ارزشمنده...البته زندگی همیشه چالش های خودشو داره ولی این آرامش قبل طوفان انشالله نیست

خدایا شکرت ❤️🌱
طول میکشته قشنگم انشا...بری دانشگاه اینقدر بهت خوش میگذره که کامل خوب میشی🫠

ایشالله عشقم😍🥺😇  خیلی دوست دارم چیزای جدید تو زندگیم تجربه کنم مث همین خوابگاه و شهر جدید و مسافرت با دوستام و ....

الآن تاپیک تو دیدمدختر چرا اینقدر به خودت انرژی منفی میدی! چرا از یه بعد دیگه نگاه نمی کنی که تو اون ...

سلام عزیزه دلم خوبی ؟؟؟فدات شم من ک 

میدونی دست خودم نیست این فکرا مثل یکی ک وسواس تمیزی داره ده بار دستاش میشوره باز فک میکنه کثیفه

منم وسواس گرفتم ی چیزی کج باشه ده بار جا ب جاش میکنم تا صاف و خوشگل یشه😂

یاد ی تاپیکی افتادم ک میگفت شوهرش مریض بوده میگفت آباژور خونمون کجه ...

یا فکرای تو سرم و .....

عارهههه تا قبل اینک من قبول بشم حال روحی مادرم افتصاح بود دستا و سرش میلرزید ولی الان ن ی جوری امید گرفتن ک اونام میتونن زندگیشون رو بسازن ...

سلام عزیزه دلم خوبی ؟؟؟فدات شم من ک میدونی دست خودم نیست این فکرا مثل یکی ک وسواس تمیزی داره ده بار ...

سلام مرسی

اره میفهمم ، منم حالم یه مدل دیگه افتضاح بود ولی با پادکست گوش کردن و قرآن خوندن (سوره حشر) و شکرگزاری و چیزای دیگه تونستم اون افکار منفی رو کمتر کنم ..‌.

برو توی اپ کست باکس پادکست این نقطه رو گوش کن مخصوصا قسمت های اولش که مربوط به نشخوار فکریه   

خدایا شکرت ❤️🌱