2777
2789
عنوان

بیایین ساک بیمارستانم کم و کسری نداره بنطرتون چرا پر نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میتونی از این نوار بهداشتیا بگیر که عکسشو فرستادم. انقدر بزرگه که از پشت تا جلو کاملا پوشش میده بعد مواد جذابشم انقدر خوبه که درجا همه ی خون رو به جونش میکشه. واقعا یه چیز جداست. به اندازه ش دقت کن سه ایکسه و توش فقط پنج تا داره. همه ی فروشگاهای زنجیره ای دارنش

عزیزم شیر خشک هم ببر، شاید لازم شد.اگر به نوزادتان با قاشق چای خوری یک کوچولو در حد یکی دو بار شیر خ ...

اینو راس میگه. پرستارا نمیزارن بهش شیر بدی. ولی تو ببر و قائمکی دو سه قاشق چای خوری بهش بده تا شیر خودت بیاد. من نخریدم و گفتم فقط و فقط شیر خودم. چون سزارین بودم دو روز شیر نداشتم بعد بیچاره بچه نگو میک میزنه ولی چیزی نمیاد. انقد گشنه مونده بود که هم زردی گرفت هم کریستال دفع میکرد که بلافاصله بردمش پیش متخصص اطفال گفت روزی چند سی سی شیر خشکم بده بزار تا شیرت میاد بچه گشنه نمونه. اگه سزارین میشی شیر خشک اصلا یادت نره

2810