2777
2789
عنوان

مدافع حقوق آقایون نیستم ولی

550 بازدید | 78 پست

اگه ممنوع اقاتو نی نی سایت باش پس چرا اجازه دادن نی نی یارا چرا وقتی یه اقاتو یک تاپیکی نظرشو میگه بیشتر کاربرای خانم جبهه می‌گیرند میگین میان درخواست دوستی میدم واس اون چون اگه اینجوری خانمها میتونن قبول نکنن یا اگه موافق نظر آقا نیستن میتونن نظرشونو ریپ نزنن یا باهاشون دهن به دهن نزارن 

لطفا توهین نکنین فقط واسم سوال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا دیده شده اسمشون یجوریه ماها نمیفهمیم آقا هستن،من خودم اصلا اسم کاربریارو نگاه نمیکنم فقط جواب میدم... 

هرجاییم که یکم پست یا حرفامون مثبت هجده شده آقایون درخواست دوستی میدن،خب این بنظر من طبیعی نیست

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
چون سایت زنونه جای آقایون نیس خوشون باید شعور داشته باشن

نی نی سایت مخصوص خانمهای باردارو شیرده والا بیشترشون الان نه شوهر دارن نه بچه تازه فقطم  تایپکا یا از کراش دوست پسره 

2810