2777
2789
عنوان

مدافع حقوق آقایون نیستم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی که بهم یه فحش جدید و مؤدبانه یاد دادی🩷

خاله زنک یه جورایی توهین به جنسیت خودمونه 

عمو مردک خیلی بهتره براشون 🩷🙏

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منع نیس ..درسته اما وقتی ۹۰ درصد کاربرا خانومن ..فقط آقایون خاله زنکن که میان اینجا..که شخصیت خودشون ...

خاله زنک توهین به جنسیت خودمونه 

عمو مردک بگید بهشون 😄

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دیگه از پشت گوشی نمیشه تشخیص داد طرف با شخصیته یا نه من هرکی بیاد سمتم به رگبار میبندم،دو خط بخندی ب ...

من خودم کلا جواب نمیدم بعضی وقتا شاید اسم کار یریشو نبینم اتفاقی جواب بدم 

چون فرهنگ و عرف جامعه ایرانی از ابتدا تا الان جوری بوده که خانوما توی فضای اندرونی و خصوصی حرفای زنو ...

فیلم مورچه داره رو دیدی ؟ 😅😅😅

مرحوم افرندنیا 

اسدولی 🤣🤣🤣

خب سوال و چالش اصلی اینجاست که وقتی سایت عمومیِ ، چرا باید سوال خصوصی پرسید 🙂یا باید سایت کامل خصوص ...

دیگ اسمش روشه نی نی سایت آدم همین ک واردش میشه با مطالب زناشویی و مادر و فرزند و رابطه جنسی رو ب رو میشه ینی دقیقن همه ی اینا رو تو سایت دسته بندی کردن بدون این ک کسی در مورد اینا تاپیکی بزنه.. .دیگ چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان ست .خود سایت گویای همه چی هست.دیگ حالا عمومی یا خصوصیش ب چش نمیاد چیزی ک جا افتاده اینه ک خانوما تو این سایتن و سوالاتی با توجه ب مسائلی ک گفتم مطرح میکنن و درس نیس آقایی باشه و ببینه اخه بعضیام هستن خیلی بیشعورانه میان نظرم میدن

عمه مردک میگفتی حداقل یعنی به جورایی جای عمو عمه است

عمه هم همجنس خودمونه 

عمو مردک یا دایی مردک 

دیگ اسمش روشه نی نی سایت آدم همین ک واردش میشه با مطالب زناشویی و مادر و فرزند و رابطه جنسی رو ب رو ...

خب تمام دسته بندی هایی که گفتید جنسیت نداره 😅

از باروری بگیرید تا فرزندپروری و زناشویی و ...

اما در مورد مزاحمت و نظرات آقایون فورا گزارش بزنید دسترسی بسته شه

با بیو خانم میان درخواست دوستی میدن ب نظرت اینجور مردا هدفشون چیه.

البته کاربر مرد متشخص هم خیلی تو سایت دیدم ما با مردای مورد دار مشکل داریم.  

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

برای من اصلا مهم نیستن که حضور داشته باشن یا نه 

اکثرا بیکار و بیعار نشستن پشت گوشی وسط چهار تا خانوم نظر میدن اسم خودشونم گذاشتن آقا 😂😂

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

2810