2777
2789
عنوان

مدافع حقوق آقایون نیستم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 78 پست
نی نی سایت مخصوص خانمهای باردارو شیرده والا بیشترشون الان نه شوهر دارن نه بچه تازه فقطم تایپکا یا ا ...

به هر حال وقتی همه خانمن و با هم صحبت میکنن چه لزومی داره یه آقا این وسطا نظر بده 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

چون فرهنگ و عرف جامعه ایرانی از ابتدا تا الان جوری بوده که خانوما توی فضای اندرونی و خصوصی حرفای زنونه و خاص خودشون رو میزدن و دوست ندارن آقایون واردش بشن.

ولی از اون جایی که سایت های نظرخواهی و پلت فرمش مال جامعه مدرن هست و اونجا خانم و آقایون راحت درباره مسائل نظر میدن این سایت هم اجازه ورود آقایون رو میده.

تعارض ساختار مدرن و فرهنگ سنتی رو میبینی

اگه دقت هم کرده باشه اکثرا آقایونی که وارد این سایت میشن از نظر ساختاری شبیه همون آقایونی هستن که یواشکی پشت پنجره اندرونی خانوما گوش وایمیستادن😐😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چادرمم پیچوندم دور کمرم

مرحبا به این همه ابهت،بشخصه حودم عاشق زناییم که چادر میبندن دور کمرشون و یه دستشون همش ملاقه دارن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بدون ثبت نام و داشتن کاربری هم تمام مطالب ونده و دیده میشن

اونش دیگ ب من ربطی نداره.اونم ک مطالبو بدون ورود میبینن باز قابل تحمل تره و قاعدتا سوالی ک ذهنشونو درگیری کرده رو تو نی نی سایت جستجو میکنن و تمااام .دیگ عضو ک نمیشن من بازم گفتم حتی اگ وارد سایت هم بشن ب منو شما ربطی نداره ولی این شخصیت خودشونو نشون میده.اخه ی مرد چی میخاد از ی سایت زنونه اونم سایتی ک همه در مورد مسائل خصوصی زنانه حرف میزنن.اصن همه چیشو میبره زیر سوال و بنظرم حال بهم زنه

هم مخالف حضور اقایونم هم مخالف لاس زدن و ریپلای کردن بعضی کاربرای مرد ندیده!اینجا واقعا جای مرد نیست

یکی هست امیرعباس، به اکثریت درخواست دوستی داده ، خیلی هم مبادی آداب نشون میده خودشو، ازش تو یه تاپیکی که داشت توش یکه تازی میکرد پرسیدم چرا به همه درخواست میدی، آف شد و جواب نداد دیگه ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سایت زنونه نیستهیچ جاشنی نی اسم جنسیت نیست . گروه سنیِبه زن و مرد هردو تعلق داره تو ثبت نام گزینه ی ...

منع نیس ..درسته 

اما وقتی ۹۰ درصد کاربرا خانومن ..فقط آقایون خاله زنکن که میان اینجا..که شخصیت خودشونو نشون میدن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

عزیزم هر چیزی حد و مرزی داره .ی آقا چرا باید تو سایتی ک خانوما دربار مسائل خودشون حرف میزنن حضور داش ...

من دفاع نکردم همون اولم گفتم برام سوال  .را بعضیاشون که به نظر بد نمیان هم دارن به پای بدا می‌سوزن 

خب شما فک کن بیشتر اعضا خانومن مردی که میاد اینجا بنظرت سالمه؟بنظر من که یه مرد خاله زنکِ فوضوله

من در مورد قوانین سایت گفتم

من مشکلی با حضور آقایون ندارم . به شرط اینکه مزاحمت ایجاد نکنن و تاپیک غیراخلاقی و چالش برانگیز نزنن

خاله زنک هم توهین جنسیتی حساب میشه . بگید عمو مردک 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اینا بی شخصیتن همشونم اونجوری نیستن که

دیگه از پشت گوشی نمیشه تشخیص داد طرف با شخصیته یا نه من هرکی بیاد سمتم به رگبار میبندم،دو خط بخندی بهشون داستان میشن...

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
من در مورد قوانین سایت گفتممن مشکلی با حضور آقایون ندارم . به شرط اینکه مزاحمت ایجاد نکنن و تاپیک غی ...

مرسی که بهم یه فحش جدید و مؤدبانه یاد دادی🩷

خب در هر جا باز بود دلیل نمیشه سرمونو کنیم پایینو وارد شیم.درسته حضور آقایون آزاده، اما تا اونجایی ک ...

نه کلا غیرت و فلان به کنار،اصلا حوصله ندارن

الان همسر من بکشیش حوصله نداره با زنای غریبه در مورد ازدواج و دوس پسر و... حرف بزنه

همینجوریشم اگه دوستام بخوان بیان دیدنم فرار میکنه از خونه

حقم میدم بهش.چون منم حوصله جمع مردونه و همکلامی باهاشونو ندارم.

بعد مردای اینجا😐😐

یه سریشونم که یه مشت جوک و متن میفرستن که خانوما بخندن و دلبری کنن،بعد میبینی جوکه مال زمان رضا شاهه

در حدی که مثلا:

استاد سر کلاس شیمی گفت pv مساوی چی؟

دختره گفت pv=بلاک

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اونش دیگ ب من ربطی نداره.اونم ک مطالبو بدون ورود میبینن باز قابل تحمل تره و قاعدتا سوالی ک ذهنشونو د ...

خب سوال و چالش اصلی اینجاست که وقتی سایت عمومیِ ، چرا باید سوال خصوصی پرسید 🙂

یا باید سایت کامل خصوصی و با احراز هویت شه یا وقتی سایت عمومی هست بدونیم کامل دیده میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2810