2777
2789

حالا که پیش اومده و جوابم دادی تمومشده اما از این به بعد رعایت کن من بچه های داداشم مثل بچه های شماست اختلافشون زنداداشم میگه برو بیرون مامان آبجی رو عوض کنم این احترام به حریم دخترت و البته آموزش پسرته 

گفتم یهو اومد

حالا گوش زد کنید که اجازه نداره مجدد بیاد ... البته خیلی ها به این مسائل اعتقاد ندارن ... اگه براتون مهمه ...وگرنه هرطور صلاح میدونید عمل کنید ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب کنجکاوی بچه شروع شد حالا هر جا دختر بچه دید میخواد کنجکاوی کنه به مهد و مدرسه و دوستاشم هم میگه

نمیره جایی 😐اصلا اونطوری نیست عین بقیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

خب کنجکاوی بچه شروع شد حالا هر جا دختر بچه دید میخواد کنجکاوی کنه به مهد و مدرسه و دوستاشم هم میگه

وای فکر کن از این بلبل زبونا هم باشه یهو تو جمع بگه اونجای ابجی با مال من فرق داره😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستم پسرت دیگه بزرگه. موقعی که می خوای پوشک عوض کنی بگو پسرت کنارت نباشه.. بچه ها باید یاد بگیرن به ...

بله میدونم متن رو ندیدید؟ یهو اومد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

عزیزم شما نگفتی پسرم یهو اومد.نوشتی پسرم نشسته بود یهو گفت...

خودت متنی ک نوشتی رو نگاه کن.

بعدم عزیزم من تو تاپیکای قبلیتون بودم نمیدونم چرا گارد میگیرین نسبت ب کسایی ک نظرشون باهاتون متفاوته.

دوستان درست میگن نباید میزاشتین پسرتون ببینه.اینو قبول کنید

کسی پیشت موند تا روز چندم که کارات کنه کامل؟

راستش روز سوم که از بیمارستان مرخص شدم آمدم خونه هیچکس کمکم نبود تازه یه بچه کوچیک داشتم که باید بهش می‌رسیدم روز. شیش مامانم آمده بود ولی چه آمدنی عین مهمون من ازش پذیرایی میکردم🥴

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.