2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم بسلامتی زایمان کردی ،انشالله خوش قدم باشه ،سزارینت چطور بود سرپا شدی یا نه

نه درد دارم و خونریزی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

آره

ما خودمونم همون بچگی که داداشمونو لخت میدیدیم متوجه میشدیم، اما خب اونا ما رو لخت نمیدیدن دیرتر میفهمیدن🤣 مگه یه نی نی دختر میدیدن که بفهمن

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

یعنی واقعا نمیدونی نباید میذاشتی این اتفاق بیفته ؟ 😶

نفهم نیستم که 

بچه همش کنار آبجیشه یهو اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب هیچ عنوان نزار ببینه 

بگو پسرم میخام پوشک آبجی رو عوض کنم لطفا شما چشماتو ببند یا برو تو اتاق

بزار حریم خصوصی رو یادبگیره.. 

بدونه ک نباید ب یه سری چیزا نگاه کنه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ب هیچ عنوان نزار ببینه بگو پسرم میخام پوشک آبجی رو عوض کنم لطفا شما چشماتو ببند یا برو تو اتاقبزار ح ...

یهو اومد گلم گفتم که 

همش پیششه یهو اومد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیحسی بودی یا بیهوشی،طبیعیه شیاف بزار منم تا ده روز نابود بودم

بی حسی 

گذاشتم والا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر داییم یسال از پسر داییم بزرگتر بود .انقد گریه میگرد و میگفت چرا اونجا اون دم داره مال من نداره 😅😅

ای کسی که نامش دوا و ذکرش شفا است.ای مرهم درد همه دردمندان .لباس عافیت بر تن همه بیماران بپوشان
عزیزم پوشکشو داشتم عوض میکردم ۶ روزشه همش پیش آبجیشه چیکار کنم خب

عزیزم ۱۵۰۰ تا راه وجود داره .

پسرم ما باید به حریم خصوصی ادما احترام بذاریم پوشک خواهرتو عوض میکنم لطفا بیرون باش همون طور که تو شلوارتو عوض میکنی کسی نگاه نمیکنه . 

بچه نشسته چسبیده تکون نمیخوره ؟ باشه یه پارچه بنداز روی پای نوزاد زیر پارچه عوض کن 

بچه هنوز نشسته از در اتاق بیرون نمیره ؟ باشه دونفر مگه نبودید ؟ یکیتون بچه رو عوض میکرد اون یکی به هوای بازی یا گوشی یا چیزی غیر مستقیم حواس پسرتو پرت میکردید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

از این به بعد کنجکاو میشه میخواد بیشتر ببینه ، اما بیشتر از سه بار نزار ببینه یه جوری توجیهش کن  که زشته و موقع تعویض پوشک نباید کنارش باشی

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
من اگه دختر و پسر داشتم اجازه نمیدادم موقه تعویض پوشک حضور داشته باشن

عزیزم ۶ روزشه ذوق داره همش پیش خواهرشه 

یهو اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35