2777
2789
عنوان

شام چی میخواید بدرستید کد بانو ها 😍🍗🍟

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 134 پست
نمیدونم چرا بعد ازدواج عریز میشن

مادرم همیشه همین بوده اما الان بیشتر شده فرده عروسیمه عزیزم😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما شبها برنجی نمیخوریم باید فقط تو فاز نونی باشم که اونم هنوز فکر نکردم

چقد مایی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

هیچی لعنت به بی پولی و نداری💔 از جمعه شبه دو تا خواهرام مهمون خونم هستن مجردن خونشون تعمیرات دارن ولی نتو نیستم یه وعده درست و حسابی درست کنم به خدا عین این چهار روز رو حاضری دادم خوردن الانم سیب زمینی و روغن مرغ همه چی با هم تموم شده 😔💔

منم خدایی دارم...😊
2805
هیچی لعنت به بی پولی و نداری💔 از جمعه شبه دو تا خواهرام مهمون خونم هستن مجردن خونشون تعمیرات دارن و ...

خواهر انگار من و تو اوضاعمون داغونه 

برام دعا کن منم دعاگوت هستم .ما دل شکسته ایم شاید خدا مستجاب کرد صدای قلبمونو بشنوه😔🙏🏻

خواهر انگار من و تو اوضاعمون داغونه برام دعا کن منم دعاگوت هستم .ما دل شکسته ایم شاید خدا مستجاب کرد ...

انشالله که بشنوه منکه از همه چیز نا امیدم حالا تو این وضعیت باردار هم هستم نا خواسته بود نتونستم بندازم باورت میشه این هفت ماه بارداریمو چیز درست و حسابی نخوردم درست امروز دو ماهه نتونستم یه کیسه برنج بخرم خواهرامم بیچاره ها انقد معذبن چیزایی رو که هم درست میکنم با شرمندگی موندن اینجا ولی بازم امیدمون به خدا منم دهان میکنم

منم خدایی دارم...😊
😄😄😄

😁😁😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ای بابا خدا برات بسازه عزیزم .منم سه بچه کوچیک دارم 😔 حتما دعا میکنم برات .بهترینها برات رقم بخوره

ممنون عزیزم انشالله وضع من و شما هم درست میشه♥️

منم خدایی دارم...😊
2810