2777
2789
عنوان

چرا من اینقد عاشق نی نی ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 91 پست
ببین شوهر من نباشه من از دست این وروجک دیوونه میشم باباشو که میبینه لوس میشه گریه میکنه و همه ی آرزو ...

اخیییی چقدد خوووب

منم دوس دارم شوهرم با بچمون اینجوری باشه ولی شوهرم میگه بچه دوس ندارم😔💔

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
😂😂باشه تو به دنیابیارشون من توبزرگ کردنشون کمکتمیکنم😍😂😂

همون ۹ ماه حاملگی از همه چی سخت تره😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دور گوگولی انچند شب نزاره شب بخوابینتونی حتی حموم بریگوگولی یادت میره😂

درسته سخته ولی میرزه به سختی لحظه های قشنگی داره😭

راستی عکس نی نی گذاشتی تو تاپیکم؟ من ندیدم

تو عاشق نینی من متنفرم😂😂 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

درسته سخته ولی میرزه به سختی لحظه های قشنگی داره😭راستی عکس نی نی گذاشتی تو تاپیکم؟ من ندیدم

خیلی انرژی میگیره از آدم😢

آره عکس نی‌نی گذاشته بودم پاک کردم

آنلاین بودی بگو بزارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خیلی انرژی میگیره از آدم😢آره عکس نی‌نی گذاشته بودم پاک کردمآنلاین بودی بگو بزارم

بزار هستم

تو عاشق نینی من متنفرم😂😂

چرااا🥲🥲خیلی نازه که

بزار هستم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

واااییییی

ای جووووووونم لپاااشووووو😍😍😍😍😍😍

خداحفظش کنه عزیزم چند ماهشه؟

چرااا🥲🥲خیلی نازه که

چیش نازه؟🤢😵💔

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چقدر خوشگله بچته؟

اینجا کوچولوتر بود🥲😂

2810