2777
2789
عنوان

چرا من اینقد عاشق نی نی ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید فکر کردم مجرد هستی حالا میگه بیاری جونشو براش میده

جدی؟ شوهر شمام اینطوری بود؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
😍😍خداالهی ی دوجین بهتبده😍

دو جین؟ یعنی ۱۲ تا میگی؟😂😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
بیا ببرش انقد بلا سرت میاره 😂

اشکال نداره😍😂

آره😂😂

🤣🤣🤣🤣دیگه زیادیه ولی اشکال نداره کمک کن بزرگشون کنیم من راضیم😂

جدی؟ شوهر شمام اینطوری بود؟

ببین شوهر من نباشه من از دست این وروجک دیوونه میشم باباشو که میبینه لوس میشه گریه میکنه و همه ی آرزوهاشو با باباش براورده میکنه انگار حتی تو مراسما هم با باباشه شوهرم هر وقت داریم باهم صحبت میکنیم باییییدد از شیرین کاریای پسرم هم بگه ما بخندیم

پسر منم تازه یه سالش شده همین الان هرچی تلاش کرد موهامو بکشه نذاشتم رفت سراغ روروئکش.کی باشه پسر من ...

ایشالله صحیح و سالم زیر سایه ی خدا و پدر و مادرش زن گرفتنشو ببینی

2810