2777
2789

خانما روزم التهابی هست اصلا ن درد داره ن چیزی 

بد کرونا اونجوری شد التهابی شد 

چن تا حفره داره 5 تا اینور 5 تا اونور

دهنمم بو میده

الان با چراغ انداختم دیدم انگار توی حفره ها ی چیز مایع زرد مانند هست 

سرکه اب قرقره می کنم فقط التهاب کم میشه 

ینی سنگ؟؟؟ ☹️

از کجا بدونیم سنگ 

لوزه هام خیلی سفت اصلا نمیشه بهش دست زد ک بفهمم سنگ یا ن 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سنگ لوزست راهش لیزره اگه حفره ها کوچیک باشه

اگه بزرگ باشه هم عمل برداشتن 

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
مطمن؟ اخه تو گوشی زدم دیدم لوزه هیشکی شبیه لوزه های من نبود هم زرد هم قهوه ای روی حفره ها ی حالت مای ...

شاید هم سنگ داره هم عفونت

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
هیچ چیز وحشتناکی نیست درمان و داروی خاصی نداره فقط باید به مسواکت خمیر دندون بزنی محکم بکشی روش تا د ...

چند بار خواستم ولی نشد همش اوق میزنم حفره هاش سوراخش خیلی کوچیک 

سنگ لوزه اس ی خلال دندون ور دار اون قسمتو با انگشت فشار بده سنگو ک دیدی با خلال دندون درش بیار بوی د ...

بخدا چند بار رفتم ولی فشار میدم فقط درد میکشم و سوراخ حفره ها خیلییییی کوچیک

بخدا چند بار رفتم ولی فشار میدم فقط درد میکشم و سوراخ حفره ها خیلییییی کوچیک

با مسواک دقیقا بکش روش . دیدی میری دکتر میخواد ته گلوتو با چوب ببینه یه عق میزنی همون کارو باید بکنی که اونا بیاد بالا همون موقع با مسواک محکم بکش روش بمونه دردش بدتر میشه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810