2777
2789

اصلا هیچی راجع به کاشت نمیدونیم سنشم ۲۴ عه بعضیا میگن الان نکار تا ۳۰ میریزه ولی کلا داره کچل میشه تا ۳۰ دیگه چیزی نمیمونه بخواد بکاره اصلا

این جایی که این قیمت گفت چند نفر از همکاراش رفتن راضی بودن جز این هیچ اطلاع دیگه ای نداریم

بانکشم ضعیفه بنظرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیراز کاشت مو عالیه شوهر من سه سال پیش انجام داد و واقعا خوب بود 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

شوهر منم دقیقا سال پیش کاشت، اول گفت ۲۰، من کلی چونه زدم ۱۸ قبول کرد.

ولی هر سه ماه یه بار رفته قشنگ ۵ تومن پول تقویتی و شامپو دادش.

مزوتراپی ها خودش رایگان بود ولی ۵ تومن دارو میداد.

با داروها فکر کنم تا الان ۵۰ تومن شده.

داروهای بعدیش خیلی تاثیر داره

شوهرمن کاشت کرده بیچاره داره میریزه تماما

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

شوهر منم دقیقا سال پیش کاشت، اول گفت ۲۰، من کلی چونه زدم ۱۸ قبول کرد.ولی هر سه ماه یه بار رفته قشنگ ...

اوووو

حالا مسئله پول به کنار بعید میدونم این مراقبت کنه 

مگه دارو هارو باید حتما از خودشون بخریم؟

2810