2777
2789
عنوان

چکار کنم همه ادمای دورم عاشقم باشن و براشون مهم باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
ب خودت اهمیت بده نه بازم بخاطر این‌که مورد توجه قرار بگیرید چون اونجوری فیک و موقت میشه واقعا ب خودت ...

چجوری دور و برشون نپلکم؟

و چجوری خودمو مشغول نشون بدم؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

هر کاری کنی بدتر میشه ...تلاش خاصی برای دوست داشتنی تر شدن نکن ...فقط سعی کن به خودت بها بدی بعد یه ...

چجوری به خودم بها بدم عزیزم؟

تو جمع ها اصلا نیستم کم پیش میاد برم

تو مجازی چجوری رفتار کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اول باید نسبت به خودت حس خوبی داشته باشی واینکه همیشه باید ظاهر مرتبی داشته باشی ظاهر اولین چیز ...

چجوری نسبت به خودم حس خوبی داشته باشم عزیزم؟

ظاهرم همیشه مرتبه فقط موهامو نمیدونم چکار کنم حس میکنم هیچ مدلی بهم نمیاد🤧

همیشه بیشتر شنونده هستم تا گوینده 

چجوری تو گروها عضو شم؟؟؟؟؟

۱۸سالمه قشنگم

چجوری به خودم بها بدم عزیزم؟تو جمع ها اصلا نیستم کم پیش میاد برمتو مجازی چجوری رفتار کنم

بهترین ورژن خودت باش تا حدی که تواناییشو داری ،فیلم و کتاب تاثیر داره ،به پوستت رسیدن ،سالم زندگی کردن کلا و خیلی کارای دیگه که فکر میکنی باعث میشه حس مفید بودن انجام میدی انجام بده ...

2805
چجوری نسبت به خودم حس خوبی داشته باشم عزیزم؟ظاهرم همیشه مرتبه فقط موهامو نمیدونم چکار کنم حس میکنم ه ...

کتاب هایی که در رابطه با اعتماد به نفسه رو بخون حتمن کتاب راز رو هم بخون حتمن موهات هم معمولا دم اسبی ببند بعد بباف جلوشم که یا یه طرفه بزن یا فوکل بزن حالا این مدلا قطعی نیست که ببین خودت چطوری دوست داری به نظرم اعتماد به نفست پایینه برا هم دنبال تائید بقیه ای که فک می‌کنی در اون صورت دوستی شکل می‌گیرد ببین شکرگژاری کن قانون شکر گزارشی رو سرچ بزنی چیزهای زیادی برات میاره خود شکر گزاری باعث حال بهترت میشه 

کتاب هایی که در رابطه با اعتماد به نفسه رو بخون حتمن کتاب راز رو هم بخون حتمن موهات هم معمولا دم اسب ...

فوکل دوست دارم ولی حس میکنم مال زمان دهه شصت و پنجاه🤦🏻‍♀️

موهامم از جلو قدشون بلنده نمیدونم قشنگ میشه یا نه کوتاه نمیتونم بکنم چند وقت دیکه عروسیمه احتمالا

اعتماد به نفسم که اره واقعا پایینه عزیزم