من با آی وی اف باردار شدم. ان تی و سلفری مشکلی نداشتن.
آنومالی رو که دادم رشد جنین نسبت به ان تی چهار روز عقب بود و چند باری گفت پاشو راه برو...درآخر گفت ظاهرمشکلی نداره. رفتم پیش دکترم گفتم نگرانم دوست دارم تکرار کنم، گفت اگه دوست داری تکرار کن.
آنومالی دوم رو چون شهرستان بودیم گفتم دیگه مرکز استان نرم و توکل به خدا ایشاله مشکل نداره همین شهر خودم انجام بدم... آنومالی دوم گفت آب دور بچه کم شده و ده سانته و ظاهرا ساختارش سالمه، تکرار کن بعدا.
با دکترم تماس گرفتم و سونو داپلر بعد از ده روز از آنومالی دوم ،توی مرکز استان انجام دادم . دیروز بود.با حساب آنومالی همونجا باید بیست هفته و دو روز میبود، و با حساب ان تی همونجا بیست هفته و شش روز. اما گفت ظاهرا رشد چندانی نکرده و آب دورش هشت سانته، ونوزده هفته و نیم تا بیست هفته متغیره.....
یعنی بچه داره رشدش هی عقب میاد و آب دورش کم میشه.
بعددکترم ارجاعم داد پیش پرینتالوژیست. ایشون گفتن آبش هفت سانته و سرش رشد نکرده و شواهد میکروسفالی رو نشون میده و یا شروع میکروسفالی در آینده.
آمینوسنتز با آزایش ژنتیک و تورچ برام انجام دادن.
از دو هفته قبل دست و پا و صورتمم ورم کرده و فشارم که یه عمره ده و یازده اس الان سیزده و چهارده اس.
دیگه دکترامم نمیدونن باهام چیکار کنن.😞
من بینهایت ممنونم از کسی که جواب میده.
آیا کسی مث من بوده؟ در هر کدوم از شرایطم؟ آیا اگه مجوز قانونی سقط ندن میتونم غیر قانونی سقط کنم ؟