2777
2789
عنوان

دوستان و مادر باردار خییییلی حالم خرابه لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 62 پست
عزیزم چقد خوب که اومدی. من از نرمال اومد ده و هشت و دیروزم آخرین دکتر میگفت هشت نیست هفته. شما چند م ...

نگران نباش قشنگم اتفاقا نگرانی خیلی سمه من بخاطر مشکل روحی ک برام پیش اومد ابم کم شده بود اولین بار اومد 9 که دکترم گفت اب بیشتر بخور اما من توجهی نکردم میخوردم ولی ن اونقدر تا اینکه سری بعد اومد 8... دکترم یه نامه نوشت به استان برام دکتر جنین شناس ک این فرد با چنین شرایطی هست... ودکتر جنین شناس ب من امیدواری داد 2 تا دکتر هست یه فاطمی نامی هم هست. حالا هر کدومو ک گیر اوردی. اگرم ابت پایین بیاد یه امپول هست ک اونزمان 9 تومن پولش بود میزنن توی رحم و اب تزریق میکنن... من 1 بارم ب سقط فکر نکردم. چون خیلی بچمو دوست داشتم الانم 1 سالشه خیلی خوشگله 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
باشه عزیزمب اسم کاربریتون یادتون میکنم انشالله ک همچی عالی باشه♥️

دردت به جانم. الهی غم نبینی. همیشه سلامت باشی عزیزدلم.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی همیشه تن خودتون و بچه تون سلامت باشه. ممنونم که اومدین.

دورت بگردم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
هر شهری متخصص طب جنین شناسی داره شما تو شهر خودت برو نظرشو بپرس راضی نشدی جای دیگم برو

ازت ممنونم عزیزم . خدا خیرت بده .

واقعا اگە همینجوری خوب بمونە تا آخر عمرم دعاش میکنم. خیلی مهربون بود.بغلم کرد وقتی گریه کردم.

منم رفتم پیشش مهربون بود ...........موقع گرفتن آمینو هم کلی دعام کرد

ان شاءالله برا شما هم چیزی نیست به امید خدا خوشحال میشین 

برا سونو کاش پیش دکتر مصباحی می‌رفتی حتی از دکتر فرشچیان هم کار بلد تره

منم ببینم چطور میشه . میگفت جواب این آزمایش ها و نمونه ها بیاد سونو رو مرتب تکرار میکنیم.دلبندتو حتم ...

فدات مامانی نگران نباش فقط اب بخور خییییلی زیاد و اب معدنیم بخور ن شیر اب... 1 از این بزرگا توی 1 روز سریع ابتو میاره بالا. اب ک باشه میتونه بهتر حرکت کنه و رشد کنه 

خواستی شمارمم بهت میدم عزیزم 

نگران نباش قشنگم اتفاقا نگرانی خیلی سمه من بخاطر مشکل روحی ک برام پیش اومد ابم کم شده بود اولین بار ...

الهی هزاران سال عمر کنه و کنارتون باشه به دل خوش. برای منم دعا کن. 

منم رفتم پیشش مهربون بود ...........موقع گرفتن آمینو هم کلی دعام کردان شاءالله برا شما هم چیزی نیست ...

فدات بشم عزیزدل.مصباحی رو هم میپرسم.

فدات مامانی نگران نباش فقط اب بخور خییییلی زیاد و اب معدنیم بخور ن شیر اب... 1 از این بزرگا توی 1 رو ...

والا آب شیر خوردم. یعنی آب معدنیش کنم؟

فدات بشم عزیزدل.مصباحی رو هم میپرسم.

حتما حتما در موردش تحقیق کن خدایی تو سونو حرف اول رو میزنه فوق العاده دقیق فوق العاده خوش اخلاق و فوق العاده حرفه ایه تشخیصش حرف نداره.

حتما حتما در موردش تحقیق کن خدایی تو سونو حرف اول رو میزنه فوق العاده دقیق فوق العاده خوش اخلاق و فو ...

اسمشم میگی فدات شم؟

2810