2777
2789
عنوان

دوستان و مادر باردار خییییلی حالم خرابه لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 62 پست
سلام عزیزم ممنونم که اومدی. میشه اسم دکترتو بگی؟ منه بدبخت آخه مشکلاتم زیاده....بخدا که هر کی بچه ند ...

دکتر شهره علی محمدی فلوشیپ طب و جنین شناس... نگران نباش فقط اینایی ک گفتم رعایت کن پسر من سرش 4 هفته عقب تراز هفته بارداری من بود 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
شما بهت کی گفتن سرش کوچیکه؟ قبل از تولد یا بعد از تولد رسدش کمتر شد؟ بعد الان ببخشید میپرسم عزیزدلم، ...

من توی 4 5 مایم فهمیدم... قبل از تولد دیگ

الان خیلی خوشگله پسرم همه میگفتن این چیه اوردی ولی الان مثل ماهه. من البته ناگفته نماند 1 روز درمیون دکترم منو میفرستاد ضربان قلب چک کنم توی بیمارستان و هر 3 روز یکبار سونو اب دور جنین که خیالمون بابت سلامت راحت باشه 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استرس نداشته باش ی چیزی نذر کن انشالله ک صحیحو سالم میاد بغلت اونجا ک گفتی پیر شدیمو قشنگ با ت ...

ازت ممنونم عزیزم. خیلی لطف میکنی. دردت به جانم شهر ما کوچیکه میترسم کسی بشناسه. تاپیک مهمی هم ندارم. ولی همیشه نگران همه چیزم. فدای تو بشم من.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
حتی عکس سونو هم بفرستی جواب میده بگو می‌خوام ویزیت آنلاین شمایشالا که خیره

حتما میرم عزیزم . خیلی زحمت کشیدی.

اسی حتما پیش متخصص جنین شناسی برو

یکی از بچه ها الان گفت همدان رفته. ببینم میگه کیه و یا کرمانشاه داره، میرم حتما.

ازت ممنونم عزیزم. خیلی لطف میکنی. دردت به جانم شهر ما کوچیکه میترسم کسی بشناسه. تاپیک مهمی هم ندارم. ...

باشه عزیزم

ب اسم کاربریتون یادتون میکنم 

انشالله ک همچی عالی باشه♥️

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
قرص فشار نخور مامان جون چون اگر خدایی نکرده سقط کنی خونت رقیق میشه و جلوی خونریزی رو نمیتونن بگیرن. ...

عزیزم چقد خوب که اومدی. من از نرمال اومد ده و هشت و دیروزم آخرین دکتر میگفت هشت نیست هفته. شما چند ماه شیش و هفت بودی؟ خب من از هفته تقریبا هبجده تا نوزده شروع به کم کردن کرده... بعدم تقصیر این آب نیست بچه رشد نکرده؟ میشه بیستر از خودتون بگین؟

من امیدوار باشم؟

یکی از بچه ها الان گفت همدان رفته. ببینم میگه کیه و یا کرمانشاه داره، میرم حتما.

هر شهری متخصص طب جنین شناسی داره شما تو شهر خودت برو نظرشو بپرس راضی نشدی جای دیگم برو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
هر شهری متخصص طب جنین شناسی داره شما تو شهر خودت برو نظرشو بپرس راضی نشدی جای دیگم برو

جنین شناسو هر شهری نداره بیشتر استان ها دارن 

دکتر شهره علی محمدی فلوشیپ طب و جنین شناس... نگران نباش فقط اینایی ک گفتم رعایت کن پسر من سرش 4 هفته ...

الهی همیشه تن خودتون و بچه تون سلامت باشه. ممنونم که اومدین. 

جنین شناسو هر شهری نداره بیشتر استان ها دارن

واقعا نمیدونستم ولی شهر ماهم کلا ی دونه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من توی 4 5 مایم فهمیدم... قبل از تولد دیگالان خیلی خوشگله پسرم همه میگفتن این چیه اوردی ولی الان مثل ...

منم ببینم چطور میشه . میگفت جواب این آزمایش ها و نمونه ها بیاد سونو رو مرتب تکرار میکنیم.

دلبندتو حتما از طرف من ببوس و توروخدا مواظبش باش😞. ایشاله همیشه سلامت باشین.

منم پیش ایشون رفتم دکتر خوبیه

واقعا اگە همینجوری خوب بمونە تا آخر عمرم دعاش میکنم. خیلی مهربون بود.بغلم کرد وقتی گریه کردم.

2810