2777
2789
عنوان

دوستان و مادر باردار خییییلی حالم خرابه لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 62 پست

سلام عزیزم میتونی با دکتر آتوسا آیریا مشورت کنی،از ا ی ن س ت ا پیام بده بگو می‌خوام ویزیت آنلاین شم خیلی باسواد هست بگو از مریضاتون معرفی کرده منو

اگه تهران بودی میگفتم بیای سونو سلامت تو اسلامشهر پیشه دکتر سنگی کارش حرف نداره وخیلی دقیقه

اگه میتونی تهران پیش دکتر افسانه واسعی برو

میتونم برم اگه لازم باشه... میگم ببینم این آمینوسناز و ژنتیک و مابقی آزمایش ها چی میگن... مشکلم اینه که فقط رشد سرش نیست... آب دورش... و ورم خودم و مشکوک به پره اکلامپسی هم هستن.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم که اومدین. عزیزم ازت ممنونم. منو و شوهرمو الان اگه ببینی و از قبل دیده باشی میبینی چقد د ...

الهی عزیزدلممم میفهمم حالتو خودمم مادرم و ۴ سال انتظار کشیدم  قشنگ میفهمم توی چه حالی هستی

اول اینکه الهی ک سااااالم باشه ولی اگه نبود تمام تلاشتو بکن 

زن داداشه من طبیعی دنیاشون می‌میورد 

میرفت گریه التماس ک بهش مجوز بدن 

اگه هم ندادن برو شهرای دیگه درخواست کن 

سلام سلام قشنگم نگران نباش که نی نی منم همینجور بود توی 6 ماهگیم میخواستن عملم کنن اما من با توکل به خدا ادامه دادم رفتم یه دکتر فوق تخصص جنین شناسی توی همدان فقط 2 تا دکتر جنین شناس دارن که ما دیگ مربوط به دکتر زنان زایمان نمیشیم و باید بری مثل من تحت نظر اون دکتر پسرمم خییییییلی ریز به دنیا اومد سرشم کوچیکتر بود اما الان پهلوون مامانشه 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
برای بچه و بارداری نمیدونم اما برای ورم اصلا به غذات نمک نزن سعی کن با گردلیمو و ....مزه دار کنی منظ ...

آره عزیزم آبم خوردم. میگه گوشت قرمزم نخور. روزی یه قرص فشار برام نوشته.

میتونم برم اگه لازم باشه... میگم ببینم این آمینوسناز و ژنتیک و مابقی آزمایش ها چی میگن... مشکلم اینه ...

این خانم دکتر برای سونوگرافی هستن خیلی کارشون دقیقه اکثرا کسانی میان که جنینشون مشکل دارن .سعی کن فشارت بالا نره برای خودت خطر داره .آبلیمو بخور .

سلام عزیزم میتونی با دکتر آتوسا آیریا مشورت کنی،از ا ی ن س ت ا پیام بده بگو می‌خوام ویزیت آنلاین شم ...

سلام عزیزم ممنون که اومدین. حتما میرم میپرسم. فدات بشم.

میتونم برم اگه لازم باشه... میگم ببینم این آمینوسناز و ژنتیک و مابقی آزمایش ها چی میگن... مشکلم اینه ...

عزیزم استرس نداشته باش ی چیزی نذر کن انشالله ک صحیحو سالم میاد بغلت 

اونجا ک گفتی پیر شدیمو قشنگ با تک تک استخونام حس کردم الهی ک جواب ازمایشا بیادو همچی عالیییی و طبیعی باشه هفته اینده دارم سفره حضرت رقیه میندازم(واسه سلامتی تو دلیم نذر کردم) اسمتو بگو حتما یادت میکنم ♥️♥️♥️

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
سلام عزیزم ممنون که اومدین. حتما میرم میپرسم. فدات بشم.

اسی حتما پیش متخصص جنین شناسی برو 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
الهی عزیزدلممم میفهمم حالتو خودمم مادرم و ۴ سال انتظار کشیدم قشنگ میفهمم توی چه حالی هستیاول اینکه ...

خب توکل به خدا. اگه نشه و   به التماس باشه که میفتم به پاهای طرف.

قرص فشار نخور مامان جون چون اگر خدایی نکرده سقط کنی خونت رقیق میشه و جلوی خونریزی رو نمیتونن بگیرن. و اینکه رابطه نداشته باش مامانی چون ارضا شدن تو باعث مبشه اب دور جنین کمتر بشه... اب منم 4 ماه روی 6 و 7 نگهش داشتم زیر 5 سقط میکنن... عیب نداره حالا نی نیت کوچولو باشه بعدن بزرگ میشه... من روزی 1 بطری اب معدنی میخوردم. شوهرم برام 6 تا 6 تا میگرفت ابم یبار اومد تا 9 ولی خب باز کم میشد تا اینکه هفته 35 نی نی اومد 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
سلام سلام قشنگم نگران نباش که نی نی منم همینجور بود توی 6 ماهگیم میخواستن عملم کنن اما من با توکل به ...

سلام عزیزم ممنونم که اومدی. میشه اسم دکترتو بگی؟ 

منه بدبخت آخه مشکلاتم زیاده....

بخدا که هر کی بچه نداره نباید ناراحت باشه، حتما حکمتی تو کاره...

سلام سلام قشنگم نگران نباش که نی نی منم همینجور بود توی 6 ماهگیم میخواستن عملم کنن اما من با توکل به ...

شما بهت کی گفتن سرش کوچیکه؟ قبل از تولد یا بعد از تولد رسدش کمتر شد؟ بعد الان ببخشید میپرسم عزیزدلم، الان سرش مناسبه؟

2810