2777
2789
عنوان

مادر شوهر رو اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 51 پست

هنوز نیومده😐🙁🙄

بزار حالا بیایی بعد 

اووووووف

چخبره

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خودتو تهاجمی نشون نده،با احترام جوابشونو بذار کف دستشون،حتماااا مشاوره برو و از شوهرتم بخواه با ...

مشاور حتما باید برم واقعا 

من سعی میکنم فاصله کم کنم

ولی مامانش زنگ میزنه بهش هر بار میگه اگه زنت نمیاد مهم نیست

تو خودت تنها بیا خونه ما

هر بار هم که میره اونجا مغزشو شستشو میدن نمیدونم چی میگن در گوشش که همش باهام سرد میشه

ببین تو نامزدی خوب فکر کن دخالت خانواده کم چیزی نیست مخصوصا اگه شوهرت گوش میده بهشون من الان سه ماهه باردارم اومدم خونه بابام از دست همین دخالتا و بچه ننه بودن شوهرم اگه باردار نبودم بدون تردید جدا میشدم ولی الان .....

خوب همه چیو بسنج ببین شوهرت منطق داره یا هرچی بشه می‌ره میشینه در گوش مادرش وز وز بعد درست تصمیم بگیر 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
ببین تو نامزدی خوب فکر کن دخالت خانواده کم چیزی نیست مخصوصا اگه شوهرت گوش میده بهشون من الان سه ماهه ...

دقیقا اصلا قبل ازدواج فکر نمیکردم انقدر مامانی باشه

یا خانوادش انقدر بد جور باشن

خیر سرشون تحصیل کرده ان  دنیا دیده ان ولی رفتارشون مثل بچه های دو ساله است

نه بابا منت کجا بود دارن مهاجرت میکنن برن از ایران... پولشون واسه اوناعه. بدبختیش مال من بعدا

رفت و امدتو کم کن از همین الان. کم و کمتر تا بشه شش ماهی یه بار ک دیگه ازت انتظار نداشته باشن 😁

مشاور حتما باید برم واقعا من سعی میکنم فاصله کم کنمولی مامانش زنگ میزنه بهش هر بار میگه اگه زنت نمیا ...

به شوهرت اینو جا بنداز که تو رو بی ارزش نکنه،نمیدونم نقطه ضعف شوهرت چیه ولی توام پا بذار رو نقطه ضعفش گاهی ، 

وا نکنه انتظار داری تو نامزدی کسی غیر پدرت خرج تو بده؟! 😐

سمت های ما اصولا رسمه دختر که شوهر میکنه دیگه خرجش با شوهرشه اگه شوهرش نداره پدرشوهرش باید کمک کنه

ولی من بابام بدش میومد به اونا بگه 

میگه باید خودشون شعورشون برسه بدن

به شوهرت اینو جا بنداز که تو رو بی ارزش نکنه،نمیدونم نقطه ضعف شوهرت چیه ولی توام پا بذار رو نقطه ضعف ...

هزار بار بهش گفتم تو خونتون تا وقتی تو برای من ارزش قائل نشی هیچکی بهم احترام نمیزاره . ولی بازم حالیش نمیشه اصلا . میریم اونجا میشه پسر مامانش زنشو فراموش میکنه کلا

2810