2777
2789
عنوان

مادر شوهر رو اعصاب

905 بازدید | 51 پست

تازه یک ساله نامزد کردم

مادر شوهرم خیلی بین من و جاریم فرق میزاره از نظر مالی 

شاید ببیشتر از ۵۰۰ میلیون به اونا اضافه داده تو خرج ومخارج

هر چقدر هم به شوهرم میگم همش دعوامون میشه

میگه حق نداری دخالت کنی و چقدر شخصیتت کوچیکه که این چیزا برات مهمه

میگم حداقل به ما کمک نمیکنه تو زندگیمون هم دخالت نکنه

هر سری سر نوع پوشش من بین من و مادر شوهرم بحثه

هی میگم به اون ربطی نداره چرا دخالت میکنه

ولی شوهرم میگه خانواده ان حق دارن انتظار دارن عروسشون فلان طور لباس بپوشه

چیکار کنم واقعا

اصلا بحث نکن دعوا نکن با شوهرت دعوا سردی میاره خودتو عزیز کن بعدم پول خودشونه بزار خرج هر کی میخوان بکنن برات مهم نباشه دخالت هم میکنه بزار بکنه مثل زن داداش من باش بگو چشم بگو باشه ولی در نهایت کار خودتو بکن کاری که دوست داری تمام 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول خودشونه اختیارش دست خودشونه کجا خرج کنن

ولی اینکه سر پوشش شما دخالت میکنن نوبره

به اونجا چه ربطی داره

شما کار خودتو بکن پوشش ربطی به خونواده همسر نداره

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

شوهر آدم پشتش نباشه زندگیه متاهلی برات سخت میگذره

من نمیگم با هم دعوا کنن ولی اگه بگه حق با توئه و با مامانش حرف بزنه تا درمورد تیپت نظر ندن و...برای تو راحت تر میشه(تو هر زمینه ای)

ولی اگه لال بشه و چیزی نگه مطمئن باش تو خیلی چیزای دیگه دخالت میکنن 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یک گوش در یکی دیگه دروازه اون مقدار پولیم خرج میکنن برای جاریتم نا دیده بگیر .

نمیشه واقعا 🤦🏻‍♀️ حرصم میگیره میبینم اون دختره هزار جور پشت سر بهش بی احترامی میکنه ولی تو روش مظلوم میشه و ادای عاشق پیشه های مادر شوهره رو در میاره 🤦🏻‍♀️ همینجوری هم میچاپه 🤦🏻‍♀️ من اصلا نمیتونم هضم کنم این چیزا رو اولین باره میبینم

پول خودشونه اختیارش دست خودشونه کجا خرج کننولی اینکه سر پوشش شما دخالت میکنن نوبرهبه اونجا چه ربطی د ...

دقیقااااا منم سر همین حرص میخورم که کارای خودشون نمیزارن من دخالتی داشته باشم ولی تو کوچیکترین کارای من دخالت میکنن، حتی برای وام ازدواج منم خودشون تصمیم گرفتن چیکار کنن. با این پدرم داره پولشو میده

ببین خودتو تهاجمی نشون نده،با احترام جوابشونو بذار کف دستشون،حتماااا مشاوره برو و از شوهرتم بخواه باهات بیاد ولی اول خودت برو،اصلا رفت امد نکن این بهترین راهه،با احترام به شوهرت بگو جایی میرم که دوسم داشته باشن و بهم خوش بگذره،بعد اینو مستقیم نشون نده بهشون میتونی بهونه های مختلف بیاری،مثلا ی روز بگو دلم درد میکنه،بگو دکترم،بگو جایی باید برم،و اونام خواستن بیان بازم بهونه بیار بگو دعوتیم جایی و..کم کم حذفشون کنی کسی نمیفهمه مثلا شوهرت بخواد بلافاصله جلوتو بگیره،ی بار رفتی خونشون سه بار نرو،سیاست هم داشته باش پیش اونا خودشیرینی کن مثل مدلی ک اونا میپسندن بپوش و..

پولی رو ک به اونا میدن منت هم سرشونه. واسه پیری و مریضی هن تو خودته بکش کنار .بذار به هرکی پول داده همونم جور بکشه. واسه نوع پوشش هم هرچی گف یا جواب نده و کار خودتو بکن یا توی تنهایی جواب بده بگو پوشش هرکی به خودش مربوطه. هروقت هرکی هرچی گف خودت جواب بده که بعدا نری با شوهرت دعوا کنی بخاطر حرف چرت یه نفر دیگه

شوهر آدم پشتش نباشه زندگیه متاهلی برات سخت میگذرهمن نمیگم با هم دعوا کنن ولی اگه بگه حق با توئه و با ...

بهشون میگه دخالت نکنن ولی اونا اصلا اهمیت نمیدن غر میزنن هر دفه  هر بار هم میرم اونجا به من بی احترامی میکنن با رفتارشون

میبینی اون جواب گرفته توام همین فرمون برو جلو

خیلییییی بدم میاد واقعا نمیتونم وقتی از یکی انقدر بدم میاد تو روش بخندم بهش بگم عزیزم و مامان جون و فلان.... اوووقم میگیره اصلا🤦🏻‍♀️

پولی رو ک به اونا میدن منت هم سرشونه. واسه پیری و مریضی هن تو خودته بکش کنار .بذار به هرکی پول داده ...

نه بابا منت کجا بود دارن مهاجرت میکنن برن از ایران...  پولشون واسه اوناعه. بدبختیش مال من بعدا

دقیقااااا منم سر همین حرص میخورم که کارای خودشون نمیزارن من دخالتی داشته باشم ولی تو کوچیکترین کارای ...

زبونی سکوت کن چیزی نگو، ولی رفتاری کارخودتو بکن،

سکوت سخته ها اسی جان ولی امتحان کن بعدش یه حس خوبی داری که کاردرست و باب میلت رو انجام دادی

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

2810