2777
2789
عنوان

کسایی ک چند سال پشت کنکور بودن بعد قبولی حالتون چطور بود🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 119 پست
خب هوشبری در نظر عموم پرستیژ بهتری داره‌.کارش نسبت به پرستاری خیلی راحت تره تخصصی تره .سر کله با بیم ...

عآره کلا الان همه بهم میگن خانوم دکتر😂😂 ب اشتباه فک میکنن متخصص میشم😁😅

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

افرین الان وقتشه 🥺😁 دفه قبل اگ میپرسیدین توصیه ات چیه من میگفتم لیاقتش رو ندارمتوصیه ام اینه وقتی ...

😍😍

من کله شق و لجوج هستم

اما گاهی خودم ناامید میشم 

ولش میکنم 

میگم لایقش نیسم مث امروز که حتی ۱ ساعت هم نخوندم

انگار نمیتونم مغزم ازش فرار میکنه 

درگیر کارای دیگه میشم و فراموشش میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍من کله شق و لجوج هستماما گاهی خودم ناامید میشم ولش میکنم میگم لایقش نیسم مث امروز که حتی ۱ ساعت ...

ببین من حال شونه کردن موهام و حتی غذا خوردن تن نداشتم ولی با این حال خوندم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عآره گل من روانشناسم مجازی هست دکتر امامدوست توی اسنپ دکتر

اها اوکی ولی حضوری ی چیز دیگس🫠

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عآره کلا الان همه بهم میگن خانوم دکتر😂😂 ب اشتباه فک میکنن متخصص میشم😁😅

😍😍😍 عزیزم ایشالله همیشه بدرخشی

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

اها اوکی ولی حضوری ی چیز دیگس🫠

حضوری ها خیلی گرونه خیلییی من اینو ۱۸۰ تومن میدم برای نیم ساعت

من حال دارمولی ازش فرار میکنمنمیدونم مشکل کجاست استمرار ندارمچیکار کنم

شاید مشکلت این باشه ک نمیدونی چی‌ میخوای و هدفت چیه ؟! دوست داری زندگیت اینجوری بگذره یا ی رشته خوب قبول شی اول ببین هدفت چیه

شاید مشکلت این باشه ک نمیدونی چی‌ میخوای و هدفت چیه ؟! دوست داری زندگیت اینجوری بگذره یا ی رشته خوب ...

احتمالا 

بنظرت چیکار کنم آدم بشدت کمال گرا و زیاده خواهیم و گشاد 

نه اینجوری اصلا 

احتمالا بنظرت چیکار کنم آدم بشدت کمال گرا و زیاده خواهیم و گشاد نه اینجوری اصلا

ببین کمال گرایی و البته ببخشید میگم گشاد ...گشاد بودن ی چیز کاملا برعکس هم دیگه آن

اگ میخوای ب چیزای ک دوست داری برسی باید گشادی بزاری کنار رفیق 

اینو ببین کارشناس بیهوشیه و چقدر باسواد و موفقه، پیجشو دنبال کن برای پیشرفت کاریت خیلی خوبه

جوووووون ماشالله ۱۱۲ کا فالووررر دارهعهه😍🔥

الان میرم تو پیجش 

ببین کمال گرایی و البته ببخشید میگم گشاد ...گشاد بودن ی چیز کاملا برعکس هم دیگه آناگ میخوای ب چیزای ...

😂وای بخدا عالی گفتی 

انگار افسرده شدم ومغزم با چیزای کوچک دل خوشکنک گمراهی میکنه

میخوام ولی انگار نمیشه نمیدونم 

مغزم شروع میکنه دور زدن پیچوندن 

هی امروز فردا کردن 

حالا بزار فعلا فیلم ببینی تا بعد 

مشکلم اینه تا حالا به اون صورت تلاشی نکردم 

من فازغ التحصیل کرونام 

یعنی تا الان نزدیک ۵ ساله تو جمع بالای ۱۰ نفر نبودم اوناهم مال بتشگاهی که پارسال میرفتم😑بجز روزای که البته میرفتم امتحان بدم 

حضوری ها خیلی گرونه خیلییی من اینو ۱۸۰ تومن میدم برای نیم ساعت

مرکز مهر تو خیابون جهاد خوبه قیمتاشم خوبه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

😂وای بخدا عالی گفتی انگار افسرده شدم ومغزم با چیزای کوچک دل خوشکنک گمراهی میکنهمیخوام ولی انگار نمی ...

تو باید ی مشاور تحصیلی داشته باشی ک مجبورت کنه ب خوندن 

میدونم اولش سخته بخوایی شروع کنی رغبت نداری میلت نمی‌کشه ب ددس دوس داری گوشیت برداری بری مجازی بری نی نی سایت خودمم اینجوری بودم ولی مشاور تحصیلی گرفتم مجبورم کرد ب خوندن ببین از نیم ساعت شروع کن تا ۱ ساعت کم کم عادت میکنی