2777
2789
حتما بچه موردد داره که دکتر گفته سقط شه

بچه ای که مشکل داشته باشه خودش سقط میشه

حکمش اینه که حتی اگه مشکل هم داشته باشه دلیلی بر سقطش نیست و شرعی نیت مگر جون مادر در خطر باشه

من نگاه کردم حکمشو

متاسفانه خیلی تز دکترا چون میفهمن بچه مثلا مشکل ذهنی داره فوررری حکم سقط میذن

تلاش کرده نشدهاین همه فقیرو نمیبینی؟

چرا می بینم و خودم هم درگیر میشم و هستم

اما خدا تا خالا بی روزی نذاشتمون

اگه این جوری حساب کنین هیچ انسانی نباید به دنیا بیاد چون مشکل فقر همیشگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ای که مشکل داشته باشه خودش سقط میشهحکمش اینه که حتی اگه مشکل هم داشته باشه دلیلی بر سقطش نیست و ...

حکمش برای دکتر و برای مادر و پدر مهم نیست گناهی هم اگه داشته باشه پای خودشونه

به من و شما چه ربطی داره؟

چرا می بینم و خودم هم درگیر میشم و هستماما خدا تا خالا بی روزی نذاشتموناگه این جوری حساب کنین هیچ ان ...

نه انگار متوجه نشدی

فقر یعنی بچه هیچی نیست بخوره، یعنی پول سونوگرافی و زایمان نیست یعنی پول کیف و کتاب مدرسه نیست

بچه های سر چهارراه رو ندیدی؟ بچه ای که گدایی کنه ندیدی؟ خدا چرا اینارو بی روزی گذاشته

حکمش برای دکتر و برای مادر و پدر مهم نیست گناهی هم اگه داشته باشه پای خودشونهبه من و شما چه ربطی دار ...

داره انسان زنده رو می‌کشه بعد میگید به من چه ربطی داره

ما تو یه زندگی اجتماعی به دنیا اومدیم و احساس داریم

وظیفه مونه همو آگاه کنیو بگیم به همدیگه حالا یکی میخواد گوش بدهک یی نمیخواد و به حرف دکترش که خیییلی هم معتبره گوش میده گناهشم گردن خودشه بله

ما مامور به وظیفه ایم نه نتیجه و باید کارمونو بگنیم

والسلام

نه انگار متوجه نشدیفقر یعنی بچه هیچی نیست بخوره، یعنی پول سونوگرافی و زایمان نیست یعنی پول کیف و کتا ...

کی گفته بی روزی ان اونام دارن تلاش می کنن و میجنگن برا زندگی

پدرو مادراشون باید کار کنن نه اونا مگه مریض باشن

خودم پارسال به شدت مشکل مالی ذاشتم و بچه دار شدم

واقعا نمیتونم بگم چه قدر روزیش خوب بود بچه ام

باورم نمیشد. ما اصلا نمیتونستیم گوشت بخریم

ولی روزی بچه ام از خونه مامانم میرسید شوهرم مریضیش عود کرده بوذ

داره انسان زنده رو می‌کشه بعد میگید به من چه ربطی دارهما تو یه زندگی اجتماعی به دنیا اومدیم و احساس ...

همه الان آگاهن

آگاه بودن از نظر شما یعنی بعد از تحقیق به نتیجه ای که تو میگی برسن؟ کسیکه با آگاهی تصمیم دیگه ای میگیره آگاه نیست؟ چون با تو هم نظر نیست؟

چی تو خودت دیدی فکر کردی از بقیه آگاه تری و عقلت بیشتر میرسه؟

دست از سر مردم بردار

اونیکه بچه معلول دنیا میاره و باعث یک عمر حسرت و عذاب بچه و خودش و خونوادش میشه عقل نداره

همه الان آگاهنآگاه بودن از نظر شما یعنی بعد از تحقیق به نتیجه ای که تو میگی برسن؟ کسیکه با آگاهی تصم ...

عزیزم هر مسی یه امتحانی داره تو زندگیش

نمیشه که بشینیم برا خودمون تجزیه تحلیل کنیم و انگار نه انگار خدایی هست

کی گفته بی روزی ان اونام دارن تلاش می کنن و میجنگن برا زندگیپدرو مادراشون باید کار کنن نه اونا مگه م ...

کی گفته بی روزین؟؟؟ بچه ای که گرسنه میخوابه روزی داشته؟ 

روزی بچت از خونه مامانت میرسید؟ 

اونا دلشون بحالت سوخته از ترحم خرجتو دادن

کسیکه پول نداره برایچی بچه بیاره که دستش جلو بقیه دراز باشه؟

کی گفته بی روزین؟؟؟ بچه ای که گرسنه میخوابه روزی داشته؟ روزی بچت از خونه مامانت میرسید؟ اونا دلشون ب ...

ما دستمونو جلو کسی دراز نمی کردیم دوست عزیز چون عزت نفس داریم مامانم از سر لطف کمک می کرد. و شوهرم توقع نداشت ازشون

شوهرم از اول که سرطان نداشت بعد فهمیدیم چون بی علامته

و اینم امتحان مون بود