2777
2789
اون هم به خودم مربوطه

هر طور صلاحه

ولی دونستن یک سری اطلاعات فارغ از این آمار سقط رو خیلیا نمیدونن و فکر می کنن قانونی و شرعیه درصورتیکه تو اسلام سقط حتی زیر سه ماه حرامه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا هم حق حیات دارنمتاسفانه ما فکر می کنیم مرگ و زندگی دست ماستدر صورتیکه خدا بهتر میدونه

الان بچه های سیستان بلوچستان که تو فقر دارن زندکی میکنن چرا خدا کاری براشون نمیکنه؟

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

ما باید آگاه کنیم بقیه رو که بدوننحالا بکی نمیخواد بدونه به خودش مربوطه

اونی که حکم براش مهم باشه هر کاری بخواد انجام بده میره دنبالش ببینه حکمش چیه

اونی هم که براش مهم نباشه حکم هر چی باشه کاریکه خودش فکر میکنه درسته رو انجام میده

الان هم دوره ای نیست کسی آگاهی نداشته باشه یا دسترسی سخت باشه

[QUOTE=360303064]اونی که حکم براش مهم باشه هر کاری بخواد انجام بده میره دنبالش ببینه حکمش چیه اونی هم که براش مهم نب ...[/QUOTE

باور کنید این فکر شماست

خیلیا حرف دکترشون براشون مرجعه و اگه بگه تو اسلام درسته اون باور می کنه دیدم که میگم