2777
2789

منبع؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنی روزانس؟؟یعنی هرروز ۱۴۰۰تا جنین و عمدی سقط میکنن؟؟اصلا این آمار مشکل داره مگه زنای ایران چن نفرن ک هرروز بخان بالای ۱۰۰۰تا جنین و عمدی سقط کنن ؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
حالا من میخوام فقط یکیش ت دلم باشه🥲

انشاله ب زودی زودددد یکی خوشگل و سالمش  میاد تو دلت 😍😍😍

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
چه بهتر که نمیان تو این دنیای کثیفتشکر از اون مادرا که شعور دارن وقتی شرایط ندارن بچه هم نمیارن...ال ...

بنظرم کشتن به موجود معصوم گناهه اگر نمیخواستن بیارن باید سفت و سخت جلوگیری میکردن منم مخالف بچه زیاد اوردن توی این دنیام بنظرم جمعیت جهان بیش از حد زیاده و دیگه کافیه این نظر منه 

انشاله ب زودی زودددد یکی خوشگل و سالمش میاد تو دلت 😍😍😍

ان شاالله ان شاالله 

عزیزم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم برای حاجت رواییت و ممنونم بابت دعای قشنگت برام

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

الان با وضعیتهای  زندگی ک مرد وزن ناسازگارند سعی می کنن بچه‌نیارن اگرم شد زودی سقط می کنن  خانم پسرخالم بچه ۸‌ماه رو نمی تونیم بگیم سقط بلکه کشته  چون داشتن  طلاق میگرفتن  یعنی طلاق گرفتن حالا پسر خالم فکر کنم می خواد ازش شکایت کنه ولی هیچ‌مدرکی نداره ک  ثابت کنه خانمش حامله  بوده   تو همین ماه‌نوبت سز داشته

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕