2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت میشم میبینم شوهر طرف مادرش رو میگیره تا زنش تعجب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 41 پست
وقتی مادرش بی احترامی می‌کنه باید توقع بی احترامی رو هم داشته باشه تو آخرین دعوا به من گفت جن.ده تو ...

اینکه اره نباید همیشه سر به زیر بود بی احترامی کردن باید جواب بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وقتی مادرش بی احترامی می‌کنه باید توقع بی احترامی رو هم داشته باشه تو آخرین دعوا به من گفت جن.ده تو ...

یعنی اگ یکی ب من اینجوری بگ تا عمر دارم خونش نمیرم. 

همسر من چون جاریم بهم بی احترامی کرد نزاشت عروسی دخترش برم یعنی دختر برادرشوهرم. خودش رفت بگم دو دیقه ای پولش و انداخت اومد. شام و میوه و هیچی ام نخورد. بخاطر برادرش

همه جا همه جا پشتمه بیشتر از مادر حامیمه

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

وقتی مادرش بی احترامی می‌کنه باید توقع بی احترامی رو هم داشته باشه

کلا سیاست سر بریدن با پنبه خوبه تو همه روابط. آدم باید حرفشو بزنه ولی بشین و بفرما خیلی فرق داره. اگه جواب بی احترامی با بی احترامی داده شه پس فرق آدم خوب و بد چیه

اینم در نظر بگیر کیه سری خانوما نسبت با خانواده شوهر گارد میگیرن و شوهرو به جای جذب کردن از خودشون د ...

اصلا بحث خانوم وآقا نیست هرکسی خانواده خودش براش محترمه. ولی اینکه میگن آقا باید مواقعی که از طرف خانوادش بی احترامی میشه پشت خانومش باشه و خودش تذکر بده دلیلش اینه که اون خانوم رو آقا آورده توی این خونواده و زندگی قرار نیست کسی دیگه ای بیاد و بی احترامی بهشون بکنه از سمت آقا پس ایشون باید خودش جلوی اینکارو بگیره. خانوما اگه پسرا مامانی هستن دخترا هم بابایی هستن. اگه پسرا میگن زن نگرفتم که تو خونه کارکنم یا فلان چیز اون دخترم خونه باباش راحت بود می‌خورد و می‌خوابید حرمتش رو هم داشتن ازدواج نکرده کلفت بی جیره مواجب بشه. بی احترامی هم ببینه. توی زندگی همه چی مشترکه اگه هرکدوم کاری میکنن دارن برای زندگی خودشون میکنن پس دلیل نمیشه آقا بگه من کار خونه نمیکنم. اگرم میکنه کمک به خانوم نیست کار زندگی خودشو انجام داده

هر چی باشه مادره نباید اینجور میگفت تصور کنید بچه هاتون فردا روزی اینجوری بهتون بی احترامی کنهحالا م ...

بی احترامی نبود حرف حق بود منم اگه عروسم رو اینطوری اذیت کنم والا تحمل میکنم پسرم اینطوری بهم بگه

مگه چی میشه ؟؟؟؟ یکی هر روز از صبح تا شب بیاد خونت تو خونه خودت راحت نباشی چی میشه ؟ قبلش جور دیگه گفته بود

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️