2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف شوهرم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه گفتی دوره فکر کردم در مضیقه قرار گرفته ولی شما حسابی ازش پذیرایی کردی وخوشی زده زیر دلش پس

ن میگه کمه و بهم فشار میاد🤨

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
میدونی؟وقتی ازدواج میکنی دیگه اولویت مادر پدرت نیستن اولویت میشه خانواده ای که خودت تشکیل دادیباید پ ...

هرروز دارم دانشگاه صبح تا عصر

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

شما هنور دوران عقد هستید، و حتما قبل از عقد در مورد اینکه قراره این دوره دوسال و نیم  طول بکشه صحبت کردید... و ایشون هم قبول کردند. و با وجود اینکه شما سه روز در هفته و تمام تعطیلات (در دوران عقد) رو کنارشون هستید، این اعتراض اصلا به جا نیست و زیاده خواهیه. 

اگر خیلی دلتنگ میشن، اوایل هفته هم خودشون میتونن بیان پیش شما

والا من سه ساله عروسی کردیم هفته چهار بار نداریم دوسه بار بیشتر نیست بعضی وقتها هفته یکبارم بیشتر نم ...

پس واقعا کم نیس؟

حق با اونه ولی خب شمااز اول شرایطو گفتی قبول نمیکرد 

خب.... ولی کلا این مرد در خطره و ممکنه ب خطا بره بیشتر مدیریت کن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
پس واقعا کم نیس؟

وا کم کجا بود... من فکر کردم شوهرت کلا در حسرته . این دنبال بهونست پس

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .