2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوشکمی انجام داد دکتر گفت کمتر از یک سانت

نه انقدرو کورتاژ نمیکنن با پریودی بعدی دفع میشه سعی کن نزدیکی داشته باشی و ار.ضا شی زودتر دفع میشه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی سونو برو اگه دیواره رحم کلفت باشه یا کمی از جفت مونده باشه دکتر تشخیص کورتاژ میده اگه نه دارو میده ...

منتظرم پریودیم تموم بشه برم چندتا تیکه ریز دفع کردم لخته های خون ریز  یعنی بعد از  سقط دیوار رحم کلفت میشه

نه عزیزم برای من خودش سقط نشد رفتم بیمارستان با قرص سقط شد

مشکل داشت؟ اخه منم موعدم گذشته بچه نمیخوام میخواستم ببینم اگه خودت سقط کردی چی مصرف کردی ؟ اگه میشه جواب بدی خیلی استرس دارم 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
منتظرم پریودیم تموم بشه برم چندتا تیکه ریز دفع کردم لخته های خون ریز یعنی بعد از سقط دیوار رحم کلف ...

نه منظورم همون دیواره آیه که برای جنینتم بوده ممکنه ضخیم باشه همش دفع نشه

پیاده روی کن و ورزشهای سبک انجام بده اگه نیاز شد دکتر هم برو

مشکل داشت؟ اخه منم موعدم گذشته بچه نمیخوام میخواستم ببینم اگه خودت سقط کردی چی مصرف کردی ؟ اگه میشه ...

من اگه بدونمم نمیگم عزیزم این کارو نکن هدیه خداست 

من متاسفانه بدنم با هیچی واکنش نشون نمی‌داد چیزای گرمم میخورد بند میومد خون ریزی  بخاطر هماتوم از دست دادم

نه منظورم همون دیواره آیه که برای جنینتم بوده ممکنه ضخیم باشه همش دفع نشهپیاده روی کن و ورزشهای سبک ...

آها دکتر که میرم بعد از پریودی خدا کنه دیگه چیزی نباشه من حتی بدنم با چیز های گرمم واکنش نشون نمی‌داد و کلا بر عکس بود خون ریز بند میومد💔

من اگه بدونمم نمیگم عزیزم این کارو نکن هدیه خداست من متاسفانه بدنم با هیچی واکنش نشون نمی‌داد چیزای ...

خیلی ممنون هنوز مشخص نیس بچه باشه چون تست منفی بود ولی هنوز پری نیومده 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
2810