2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.مواد غذایی سودش خیلی خوبه.

شب یلدا هم نزدیکه.برنامه ریزی کنید برای پکهای شب یلدایی

مخصوصا مدارس که بدون استثنا حشن یلدا می گیرند.

لواشک وخشکبار تو بسته های کوچیک

وصد البته بازار یابی 

مدارس پتانسیل خیلی خوبی دارند.واستقبال می کنند.

برای طولانی مدت هم سبزی خشک ویا ترشی ومربا

فکرشو بکنین معلما وخیلی از کارمندای خانوم اصلا وقت برای این کارها ندارند.پیاز داغ .سیر داغ آماده میوه های خشک 

بازم بستگی به علاقه وذوقی که دارین داره.

برای سلامتی همه بچه ها ونوه ها مخصوصا نوه خودم صلوات
جواب نداده ضرر کردیم

دستبند شمع گل سر هیچی جواب نمیده؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اول اینک مقداریش رو صدقه بدید ک برکت داشته باشه 

مگ اینک وام بگیره بزاره روش یه کاری انجام بده،وگرن ۵۰ تومن خرج یادگیری مهارت میشه فقط، مثلا تو بخایی بری لاین آرایشگری یا خیاطی 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نه بابا بیایی اینجا میبینی مغازه دارا فقط کار دارن این چیزایی که میگن اصلا بیکارن اینجا

خب بره کارگری کنه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

دستفروشی عالیه ،مثلا کفش ،کیف،لوازم آرایش ،لباس  و...خودتون کمکش کنید 

سبزی فروشی همه جا خوبه ،

یه چرخی بخره میوه بفروشه

موتور بخره مسافرکشی ،اگه تهرانی

بزاره بانک سود بگیره 

حبوبات ارزون بگیره به صورت عمده وتو بازارهای هفتگی بفروشه

سلام.مواد غذایی سودش خیلی خوبه.شب یلدا هم نزدیکه.برنامه ریزی کنید برای پکهای شب یلداییمخصوصا مدارس ک ...

همون نن فرصت نمیکنم،پیازداغ هویج خورشتی اینارو همرو از یه خانومی میخرم،سبزی پاک شده و....

خدایا کمی آرامش فقط همین
2810