2777
2789
عنوان

مامانهای تبریزی یه لحظه لطفا

62 بازدید | 18 پست

ببخشید من اهل یکی از شهرستانهای تبریز هستم بعد دکتر بهم گفت برو الزهرا عمل کن . بعد دوبار الزهرا رفتم و اصلا توجهی به آدم نمی‌کردم و فقط دانشجو ها شرح حال می گرفتن حتی سونو و اینا هم که فرستادن یه عده دانشجو بودن که کار با دستگاه رو بلد نبودن. بعد بار سوم صبح رفتم نوبت هم گرفتم دیدم دکتری نیست و همان قضیه تکرار میشه از آنجا خارج شدم و رفتم بیمارستان محلاتی و دکتر اونجا بهم گفت هفت تومن بریز تا عملت کنم. البته خودم گفتم حاضرم پول بدم به نظرتون بیمارستان خوبیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خصوصی می‌خوام برم میگم محلاتی خوبه یا نه؟

واسه زایمان میخواهی؟

من اطلاعی در مورد محلاتی ندارم ولی بیمارستان ولیعصر و شمس و شهریار خوبن

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
برو بیمارستان خصوصی مثل بهبود شمس

بهبود که همشون سهمیه ان

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
واسه زایمان میخواهی؟من اطلاعی در مورد محلاتی ندارم ولی بیمارستان ولیعصر و شمس و شهریار خوبن

من بیمه تکمیلی معلم دارم به نظرتون از کجا بفهمم شهریار قرارداد داره یا نه. آزاد بیست و دو سه تومن میخوان

2810