2777
2789
عنوان

اومدم دانشگاه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 126 پست
معذرت میخوام ولی هر کی معلمه و بی پوله از بی عرضگیه خودشه منعربی تدریس میکنم مجازی و انلاین مشاور کن ...

بازم خوش به حالت میخوای ماشین بخری خدا فقط به داد بچه های مردم برسه که شما معلمشون هستی با این نظر و دیدگاه واقعا که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه توهین میکنن تو‌خوبی لابدمن حتی تفم نمیندازم سمت فرهنگیان چ برسه بخام براش بخونم

چس تومن میدن همش  

من بابام زور کرد حتما فرهنگیانو بزن من رفتم فرداش تو ویرایش انتخاب رشته فرهنگیانو حذف کردم😂

ྀིྀི😌💅🏻

ناخن کار نیستم ولی ناخن کاری پولش حرام نیستش داره زحمت میکشه پول در میاره

بی خیال این خانم معلم با پول حلال و .. شغل فقط معلمی بقیه هم مشکلی دارن از کشور جمع کنن برن 😂

😂😂خب من عزیزم با هنر اوردم نرفتم رفتم پیام نور شهر خودمون در کنارش ماهی ۱۵ میگیرم طلا میگیرممم می ...

میدونم عزیزم تا اینجاش فهمیدم فقط نفهمیدم شغلت چیه 😂 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
عزیزم قیاس مع الفارق یعنی مقایسه دوتا چیز که شبیه به همن که به نتیجه گیری اشتباه از شباهت دوتا ویژگی ...

منی که ۵۰ درصد فلسفه منطق زدم درحالی ک رتبه ۱ هم انقدر نزده بود نیازی به توضیح اینکه قیاس مع الفارق چیه از جانب شما ندارم این یک

خودت داری میگی میتونه ببین میتونه قطعی نیس

یه سر برو از فارغ التحصیلا در مورد بازار کار لپرس

به حرف من میرسی

ضمنا خود شغل دولتی اره ۱۰ تومن میده

ولی به واسطه اون خوشنامی که شغل دولتی بهت میده تو شغل آزادتم موفق تری الان من کلاس برگذار کنم همه شاخ و دست میشکنن اما هیچکس حاضر نیس بره پیش کسی که همین رشته منو نو پیام نور یا حتی سراسری خونده

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

اعتماد به نفس این گ وز داشت سلطان باد ها بود😐😐 خداروشکر پزشکی یا پیرا نیاورده خودشو دیگ نمیشناخت ...

آخه خودشم واسه اینکه تا آخر عمر بی پول نمونه

رفته فرهنگیان😂 هرچند بعدشم فهمید اون بویی

که میومد کباب نبود، خر داغ میکردن

الان حداقل حقوق تو اکثرررر شغلا همینه

خوبه درآمدشون بالای 20 تومن نیست

اونموقع دیگه خدارو بنده نبودن😑

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
چس تومن میدن همش من بابام زور کرد حتما فرهنگیانو بزن من رفتم فرداش تو ویرایش انتخاب رشته فرهنگیانو ...

همین بخدااا بگن همینطور بیا بشین قبولیم نمیرممم اینهمه فشارو‌خستگی بخوری تهش ۱۰تومن بیاد تو‌حسابت🤣

همه توهین میکنن تو‌خوبی لابدمن حتی تفم نمیندازم سمت فرهنگیان چ برسه بخام براش بخونم

افق دیدش محدوده طفلی 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
بازم خوش به حالت میخوای ماشین بخری خدا فقط به داد بچه های مردم برسه که شما معلمشون هستی با این نظر و ...

اتفاقا افتخار میکنن بهم

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

2810