2777
2789
عنوان

اومدم دانشگاه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 126 پست
بابا تو به خدا دیوانه ای من شاغل بودم جای خیلی خوب، الان ارشد دارم میخونم کارم سنگینه تمرکزم روی اون ...

دروغ همه ۳۰ ساله های بیکار..باشه قبول کردم🤭🤭

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمت گرم شیر زن کسی که کار می‌کنه حالا هر کس یه مدل رزقش حلالش باشه

باو کلی ها رفتن دوره آرایشگری دارن پول پارو میکنن زر میزنه میگه ناخن کاری حرامه ناخن کار خوب کم کمش ماهی ۲۰ تومن در آدرامدشه منم میخواهمم برم دوره رنگ مو ببینمم  

این یک معلمی قبول شده پزشکی قبول میشد چکار میکرد!! 

دروغ همه ۳۰ ساله های بیکار..باشه قبول کردم🤭🤭

باور نکن به درک،مهم نیستی😚

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
دیگه اون احکامش بر میگرده به کسی که استفاده میکنه گردن ناخن کار نیستش اونیم که میاد انجام میده به اح ...

نه گناهش ۲ طرفس 

مغز تهی و‌ز‌نگزده واقعاا باعث‌تاسفه م یه مشت بی فرهنگ فرهنگیان قبول شدن و قراره اموزگار بچهامون بشن� ...

@niniyar_3     توهین میکنن

عرضه داشتی خودتم قبول میشدی!

نه گناهش ۲ طرفس

مرجع تقلیدتون کیه؟

طبق مرجع تقلید ما درآمدش حرام نیست

ما خودمون خانواده مذهبی هستیم ولی من خودم ناخنکارم

مژه کار و آدمایی تو این زمینه زیاد داریم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
قیاس مع الفارق بی ربطه خو میگی چیکار کنه تربیت بدنی خوندهاین پول دوتا مانتو نداره فردا میتونه باشگاه ...

عزیزم قیاس مع الفارق یعنی مقایسه دوتا چیز که شبیه به همن که به نتیجه گیری اشتباه از شباهت دوتا ویژگی دیگه از همون چیز میرسه .الان حرف من چه ربطی به قیاس مع الفارق داشت خانم معلم .بعدشم مغز شما قفل کرده رو ده پونزده تومن پول معلنی فکر میکنی همه گشنه ای همین یه ذره پولن .ایشون با رشتش میتونه مربی خصوصی بشه میتونه مشارکتی باشگاه بزنه و...همه قرار نیست اول راه کلی پول داشتع باشن .فرق کاره ازاد با دولتی اینه که توکار دولتی ریسک کم تره ولی رشد هم همون اندازه کمه ولی کار آزاد ریسک زیادتری داره ولی جای رشد خیلی بالا داره واسه همینه که مربی داریم ماهی سیصد میلیون درامدشه مربی هم هست که ماهی ده تومنو به زور درمیاره

رشته پر هزینه ای انتخاب کردی .می خواستم بگم حساس نباش رو درست تمرکز کن من خودم یک دست مانتو تا دو ال ...

اصلا پر هزینه نیس!!! 

اصلاااااا

من تا الان جز پول سلف و غذا هیچ پولی ندادم برای رشتم 

و چنتا کتاب

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
😑😬عزیزمم من باهنر علوم تربیتی اوردم نرفتم فرهنگیانم برا تاتو دستمم رد شدمم که دارم الان میرم لیزر ...

آخرش نفهمیدیم چ کاره ای 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
شما که دستت رسیده خوش به حالت از تاپیک برو بیرون چرا اینجایی

اعتماد به نفس این گ وز داشت سلطان باد ها بود😐😐 خداروشکر پزشکی یا پیرا نیاورده خودشو دیگ نمیشناخت  

من میگم برو صندوقدار یا داخل ساندویجی کار کنه 

دوره دانشجوییت پولی پس انداز کن برو آرایشگری  فکر مسکنه میگم تا اخر عمرت بروو کار کن داخل فروشگاه ها!!

2810