2777
2789
عنوان

اومدم دانشگاه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 126 پست

رشته پر هزینه ای انتخاب کردی .

می خواستم بگم حساس نباش رو درست تمرکز کن من خودم یک دست مانتو تا دو الی سه ترم کار می کنه اداری و شیک 

دیدم رشتت واقعا نیاز به هزینه برای لباس و کفش داره .

دیگه بگرد کار پیدا کن از فروشندگی تا ...می تونی غریق نجات بشی یا تو باشگاه ها کار کنی ؟؟

به معجزه خدا باور دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیاس مع الفارق بی ربطه خو میگی چیکار کنه تربیت بدنی خوندهاین پول دوتا مانتو نداره فردا میتونه باشگاه ...

😑😬عزیزمم من باهنر علوم تربیتی اوردم نرفتم فرهنگیانم برا تاتو دستمم رد شدمم که دارم الان میرم لیزر ۳ جلشه دیگ پاک میشه، ماهی  ۱۵برا یک دانشجو کمه؟؟ هم درس میگیرم خم کار اگز صحبت از شغل باشه الان ارایشگرا خیلی وضعشون از معلما و کارمندا خیلییی بهترهه 

والا الان کارمندا حقوقشون ۱۵ نیست من کلی پس انداز دارمم.   

۷۰ و ۸۰ تومن تو یکسال طلا گرفتمم درسمم دارم در کنارش میخونم 

معذرت میخوام ولی هر کی معلمه و بی پوله از بی عرضگیه خودشه منعربی تدریس میکنم مجازی و انلاین مشاور کن ...

افرین به تو. ولی یاد بگیر با عینک خودت دنیا رو نبینی یذره جلوتر از بینیت هم ببین

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
😂😂😂باور کن اگه علاقه ای داشتم واسه من راحت ترین چیز قبول شدن فرهنگیانه ولی آدمی نیستم که اون همه ...

همین ک بیوگرافیم تو یه آدم خلاصه نمیشه یعنی راهو درست رفتم

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

ی مشت بدبخت دهاتی مث تو پول رو فقط تو فرهنگیان میبیننجوری میگی پول نداری شخصیت داشته باش انگار خودت ...

ببین دقیقا شرایطتت مثل منه با این تفاوت که من ۱۵ تومن شهریه میدم و روم نمیشه از خانوادم بگیرم 

ترم پیش همزمان با درس دستیار دندانپزشک بودم خیلی حقوق ناچیزی میگرفتم به خاطر دانشجو بودنم خیلی اذیتم کرد و به خاطر غیبت های زیادم تا مرز حذف رفتم

الان هم میخوام برم کارای ناخون یاد بگیرم یه سالن نزدیک دانشگاه پیدا کردم میخوام برم اونجا حالا تا وقتی که شغل مرتبط با رشتم پیدا کنم 

تو هم پیدا کن ببین چه کاری میتونی انجام بدی و علاقه داری و واحد های کم بردار درکنارش برو سرکار

ྀིྀི😌💅🏻

ناخن کار نیستم ولی ناخن کاری پولش حرام نیستش داره زحمت میکشه پول در میاره

نه هم مژه خم ناخن حرامه چون طبق قران مانع غسل و وضو میشه

قیاس مع الفارق بی ربطه خو میگی چیکار کنه تربیت بدنی خوندهاین پول دوتا مانتو نداره فردا میتونه باشگاه ...

واقعا خیلی زبان تند و تیزی داری انشالله شما تو شغل شریفت با پول حلالت برسی به اون بالا بالاها کی گفته پول ناخن خرامه 

واقعا واسه طرز فکرم زبانت متاسفم و شما پیشنهاد نده برو تمام هدفت باشه فرهنگیانت و رزق حلالت

همین ک با فوق لیسانس انوز شغلی ندارید گویای همه چیزه😗😃

بابا تو به خدا دیوانه ای 

من شاغل بودم جای خیلی خوب، الان ارشد دارم میخونم کارم سنگینه تمرکزم روی اونه فقط،بخوام میتونم همین الان برم کار کنم

پول تو جیبی من به اندازه یه دانشجو معلمه چه نیازی داشتم برم فرهنگیان😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

کسی با کارکردن حیف نمیشه کار کردن هم عار نیست شما اصلا سعی کن نظر ندی

ྀིྀི😌💅🏻

من هم دانشجو هم کار مبکنم من روزا دانشگاه ترم طرفا عصرا ۶ میرم فست و فود تا ۱ ماهی ۱۰ ۵ تومنم نفقه ...

دمت گرم شیر زن کسی که کار می‌کنه حالا هر کس یه مدل رزقش حلالش باشه

واقعا خیلی زبان تند و تیزی داری انشالله شما تو شغل شریفت با پول حلالت برسی به اون بالا بالاها کی گفت ...

وا خب حرامه خود ناخونم حرامه😐😐

نه هم مژه خم ناخن حرامه چون طبق قران مانع غسل و وضو میشه

دیگه اون احکامش بر میگرده به کسی که استفاده میکنه 

گردن ناخن کار نیستش 

اونیم که میاد انجام میده به احتمال خیلی زیاد به این جور چیزا اعتقادی نداره و براش مهم نیستش 

برای همه یه نسخه نپیچید 

2810