2777
2789
عنوان

اومدم دانشگاه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 126 پست
منی که ۵۰ درصد فلسفه منطق زدم درحالی ک رتبه ۱ هم انقدر نزده بود نیازی به توضیح اینکه قیاس مع الفارق ...

همون پس بگو چند نفر اومدن تو انقدر هوا برای داشته فکر کردی خبریه آره خیلی هیچ خبری نیست دوست عزیز ته تهش همه چی آدم به تبی بنده  مواظب بااااش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که ۵۰ درصد فلسفه منطق زدم درحالی ک رتبه ۱ هم انقدر نزده بود نیازی به توضیح اینکه قیاس مع الفارق ...

اگه شما پنجاه زدی من هفتاد زدم دکتری علوم اعصاب شناختی هم دارم بازم میگم هیچ ربطی به حرف من نداشت فقط خواستی قلمبه سلمبه حرف بزنی.کاری هم که شما میکنی تدریس خصوصی همون کار آزاده ،اونای که کار ندارن چون یا علاقه نداشتن یا پشت کار 

گفتم فرهنگیان نگفتم معلمی! ضمنا اگ من دانشجو نباشم کسی بهم اعتماد نمیکنه ک بذاره تو موسسش تدریس خصوص ...

باشه بابا تو پولداری من بدبخت 

برو دیگه 

فقط حواست باشه جای دیگ جو نگیرت

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
باهاتون بحث نمیکنمچون اگر قرار بود بفهمید خیلی وقت پیش فهمیده بودید🤗روز خوش

🤣 🤣 🤣 

حرف از فهمیدن نزن ناموصا وقتی حتی مفهومش نمیدونی 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
خیلی بی تربیته و خیلی خیلی انسان پر مغرور هست خدا به دادش برسه

بچست فقط ۲۰ سالشه انتظاری نمیره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
🤣 🤣 🤣 حرف از فهمیدن نزن ناموصا وقتی حتی مفهومش نمیدونی

@niniyar_3    

سلام روز خوش♥️

بنده نظرم رو محترمانه گفتم

ولی طبق معمول خانوم ها جبهه گرفتم لطفا از اول تاپیکو بخونید من هیچ توهینی نکردم ولی همه اینها سراسر توهین و بددهنی

قفل هم نمیکنن تا جلوی بحثو بگیرن

و هر بار ۱۰۰ نفر ریپلایو فحش

لطفا رسیدگی کنید 

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

گفتم فرهنگیان نگفتم معلمی! ضمنا اگ من دانشجو نباشم کسی بهم اعتماد نمیکنه ک بذاره تو موسسش تدریس خصوص ...

بره بشینه واسه فرهنگیان بخونه

چهارسال عمرشو بگذرونه

که بعدش 10 تومن بگیره؟😂

نصف روز تو اسنپ کار کنه بیشتر درمیاره

چیزی که گفتی حداقل پنج سال طول میکشه

و بخاطر 10 15 تومن اصلا ارزش نداره انقد وقت بزاره

اگه یکی این پنج سالو روی یه حرفه تمرکز کنه و ادامه بده

تو و کل معلمای آموزشگاهو یکجا میخره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اتفاقا افتخار میکنن بهم

اگه خودت جلو آیینه بری به خودت افتخار کنی 

تو کلمات گنده میگی منتها خیلی خیلی کم باری از همه نظر حداقل که الان من تو این تاپیک خیلی ماشاالله بهت گفتم واقعا مرسی تو باعث افتخار مایی ترو خدا حالا حالا ها باش بمون برامون افتخار ما 

2810