2777
2789
عنوان

اومدم دانشگاه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 126 پست
عزیزم شمام این بنده خدا رو درک کن خب شاید شرایطشو نداره که دوباره بشینه واسه کنکور بخونه باتوجه به د ...

من برا همینم ک قبول شدم نخوندم هیچی شانسی اومدم 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
باشه مرسی عزیزمذ

خواهش گلم 

من یادمه دخترخالم زمان دانشجوییش تو خود بایگانی دانشگاه کمک کرد و پرونده چیزا رو مرتب میکرد و یه حقوق کمی هم می‌گرفت ببین تو خود دانشگاه تون کاری نیس 

ایشالا که پر روزی و موفق باشی 

ببین اگه کار جور شدکه چه بهتر اگه نه غصه نخور خودتم با دوستات مقایسه نکن بالاخره مث شما هم زیاده یکیش خود من 🙂✋

این دورانم میگذره خواهر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرمایه ندارم آخه

سرمایه نمیخواد .من قبلنا برای خواهرم پیکسل درست میکردم میبرد مدرسه میفروخت .ببین چه چیزای کاربردیه ویا رو بورسه از اونا بساز میتونی از مغازه هاهم بپرسی چه چیزای لازم دارن 

اصرار نکردیم ایشون صبر حوصله نداره بره ام قبولش نمیکننصرفا یه پیشنهاد بود!

گلم با خودت چی فکر کردی، کسی که فرهنگیان نره بی پول میمونه؟ چون خودت معلمی فکر میکنی رشته فوق شاخیه ولی عده زیادی مثل من اصلا نیم نگاهم به این رشته نمیندازن چون اصلا جای رشد نداره و پولش خیلی کمه 

یاد بگیر از بالا به پایین نگاه نکنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
قیاس مع الفارق بی ربطه خو میگی چیکار کنه تربیت بدنی خوندهاین پول دوتا مانتو نداره فردا میتونه باشگاه ...

چقد سطحی بینی واقعا 😂😐

والا تا جایی که ما دیدیم پولی تو فرهنگیان نبوده همش بدبختیه

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

چقد سطحی بینی واقعا 😂😐والا تا جایی که ما دیدیم پولی تو فرهنگیان نبوده همش بدبختیه

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگ پیف پیف

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

خواهش گلم من یادمه دخترخالم زمان دانشجوییش تو خود بایگانی دانشگاه کمک کرد و پرونده چیزا رو مرتب میکر ...

:)مقایسه نمیکنم چون قابل قیاس نیس 

ولی خب خسته شدم از وسایل تکراری 

خیر فقط پیشنهاد نداد جو گرفتش به دوتومن رسیدهب من میگه تا آخر عمرت پس بی پولی بکش اگ نمیری فرهنگیان ...

حالا خوبه خودشم تاپیک زده اگه زندگی مرفه میخواین

نیاین فرهنگیان😑😂 

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

این گوشته؟😂😂😂😂😂😂😂😂 وای این حبوباتم نیست به قران 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
کارای غیر حضوری مثل ادمین اینستا یا کانال ها.مثل ترجمه مثل کارای فتوشاپکلا اگر رسته ت کار نداره بنظر ...

کار داره اگر ارزه باشه 

باید همت کنم 

😂😂😂باور کن اگه علاقه ای داشتم واسه من راحت ترین چیز قبول شدن فرهنگیانه 

ولی آدمی نیستم که اون همه حقارت رو تحمل کنم 

توهم ک معلم شدی فک نکن کار شاخی کردی تهش ماهی ده ت حقوق میگیری 🤣🤣

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

گلم با خودت چی فکر کردی، کسی که فرهنگیان نره بی پول میمونه؟ چون خودت معلمی فکر میکنی رشته فوق شاخیه ...

معذرت میخوام ولی هر کی معلمه و بی پوله از بی عرضگیه خودشه من

عربی تدریس میکنم مجازی و انلاین مشاور کنکورم

کتاب نوشتم

پشتیبانم 

و تا چند ماه آینده میخوام واطه خودم ماشین بخرم

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

2810