سلام خوبین من تو دوران نامزدیم بعد رابطه دهانی داشتم حدود دوماه پیش بعد سرموقع پریود شدم یه ده روز بعد ترشحات قهوه ایی خونی مانند داشتم (مثل اخرای پریود) الانم درد تخمدان دارم احتمال داره حامله باشم یا الکی نگرانم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
اخه قربونت برم مگه دونهست بخوریم تو معده سبز بشه😭
من چندین ماهه اقدامم نمیشه یه سری چند ساله مستقیم میریزن داخل و نمیشه حالا بره تو معده👀
سونو هم نمیخواد بری بیخیال
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …