2777
2789

عقدم بابام هیچکاری نمیکنه😭

دخترعموی بابام یه ماه بعد از من عقد کرد ولی همه چیش ردیفه باباش براش جهیزیه میخره البته دختره خودشم چندساله کار میکنه ۲۹ سالشه درآمد و پس انداز داره ولی مطمئنم پس اندازش در حدی نیس که خودش بتونه جهیزیه بخره باباش میخره😭😭😭😭به بابام میگم توعم واسم بخر دیگه میگه به من چه شوهرت بخره یا برو خونش وسیله داره همونجا زندگی کنید

میگم از عموت یاد بگیر اخه همه واسه دخترشون میخرن دیگه حداقل چند تیکه که خودت قولشو دادی بخر😭😭😭😭😭😭😭میگه اون دخترش کار میکنه کمک خرجشه توام میرفتی کار میکردی واسه خودت جهیزیه😐😐💔💔💔من تازه کنکور دادم تاالان درگیر درس و مدرسه بودم اخه چجوری کار میکردم بعد میگم دختره اونقد پول نداره بتونه بخره باباش میخره میگه من پول ندارم اون باباش پول داره😭😭😭😭😭خب حداقل یکم میتونی بخری پولارو واسه بقیه خرج میکنه به ما هیچیییی😭😭😭😭😭خب از شوهرم خجالت میکشم هیچی من و خانوادم نخریدیم نمیشه که از اول میرفتیم خرید حتی خرید حلقه من پول نداشتم براش بخرم خودش میخرید اگه بدونید چی کشیدم این مدت😭😭😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

اولا شما ۱۹ سالته یا ۱۸ ..

اون ۲۹ سالشه صدرصد موقعیتش با شما فرق میکنه 

چرا گلم اون درآمد داره و داره میخره ‌‌..ب این دید نگا کن چطوری میتونه با درآمدش جهیزیه بخره چون بالخره هر ماه ی پولی میاد تو حسابش 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام ازدواجت واسه خرید جهازت کافیه عزیزم

بخدا همون بهش میگم با وام ازدواج واسم بخر

میترسم وام ازدواجمو خرج کنه😭😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اولا شما ۱۹ سالته یا ۱۸ ..اون ۲۹ سالشه صدرصد موقعیتش با شما فرق میکنه چرا گلم اون درآمد داره و داره ...

۱۹،۲۰ سالمه،،  ۱۸ ساله الان تازه دوازدهمه

خب عزیزم چجوری درآمدش اونقدرا زیاد نیس که بتونه بخره مطمئنم باباش میخره خودشم یکم وسیله های کوچیک میخره😭😭😭😭

وام ازدواج ب حساب شوهرت بریز بدید خرید جهاز

وام ازدواج تو حساب بابامه

بهش میگم با وام ازدواجم بخر نمیخام خودت پول بزاری روش

میگه وام ازدواج کی پولشو میریزه خودم میریزم خودم میدونم

میگه خرجش نکردم ولی میترسم وام ازدواجمو خرج کنه😭😭😭😭😭😭

از همین الان بگم مقایسه درست نیس خودتو با هیچکس مقایسه نکن ثانیا خب وام ازدواج رو بگیری بالاخره چارت ...

اخه خسته شدم هیچکس مثل من نیس😭😭😭😭تاحالا دختری ندیدم باباش براش جهاز نخره

وام ازدواجو گرفتیم ولی بابام همش میگه پول ندارم ندارم همش بهونه بهونهههههه😭😭😭

اینجوری خیلییییی بد میشه شوهرت بعدا همه ی اینارو سرکوفت میزنه بهت!شغل بابات چیه؟ایکاش یکی دوسال کارمیکردی بعد ازدواج میکردی باباتو که میشناختی!من خودم میدونستم بابام یه قاشقم به من نمیده به مامانم گفتم تا سرکار نرفتم هیچ کسو خونه راه نده!25 سالم بود استخدام شده بودم بعدش ازدواج کردم جهاز خیلی خوب ودرخوریم بردم!

2810