2777
2789

خب وزن کم باشه یا زیاد باشه چه فرقی داره بچه بزرگ میشه انقدرم حساس نباش هیچ بچه ایی هم نمیتونه روزی ۲تا شیر خشک کامل و بخوره ولی شما بیخیال باش 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا اصلا چ اهمیتی داره بچه چقدر باشه مهم اینکه IQ بالایی داشته باشه البته اونم بالا نباشه بازم می‌تونه موفق بشه با پشت کار اصلا این چیزا اهمیت ندارن

بعدم من ندیدم بچه ای روزی ۲ قوطی شیر خشک بخوره 🫤

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2805
شاید منظورش دوتا شیشه بوده اسی عصبانی بوده اشتباه برداشت کرده

اره فک کنم همینه😁

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤

اصصصصصلا ب کسی مربوط نیست جز مادر پدر.. 

دایه ی عزیزتراز مادر خخخ

حالا وزن زیاد ب اون چ

وزن کم

ب اون ج

ون بچش زیاد ب تو چه میاد میگه

خاله زنکا. 

نسل عادم فضول منقرض شه دنیاواس من بهشته

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

بابا اصلا چ اهمیتی داره بچه چقدر باشه مهم اینکه IQ بالایی داشته باشه البته اونم بالا نباشه بازم می‌ت ...

چیه بالایی!؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
چیه بالایی!؟

منظورم هوش هست اینکه باهوش باشه بتونه تو جامعه از پس خودش بربیاد زندگی تشکیل بده و موفق بشه اینکه قدش چقدره وزنش چقدره اهمیت نداره

دست خیلی اتفاقاست فقط به خورد و خوراک ربطی ندارع.مادر من تو دوران حاملگی من اصلا چیز زیادی نمیخورده ...

منم مامانم ماه های اول نمیدونسته حتی ماه رمضون بوده روزه می‌گرفته نمیدونسته میگه از جلو میوه فروشی رد میشدم می‌دیدم دلم میخواد نمیدونستم نگو ویار می‌کرده 😂 منم خیلی چاق بودم ولی هیچ جایزه ای سر این چاقی بهم اهدا نشد 😂

2810