2777
2789
عنوان

تنهایی خیلی بهترررر

149 بازدید | 10 پست

یه مدت با دوتا خانم از خودم بزرگتر دوست شدم سنشون ۳۶ اینورا بعد تو باشگاه خوب بودن اما امروز قرار گذاشتیم صبح برین پیاده روی وای نگم براتون...آبروم بردن یکیشون ک با صدای بلند می‌خندید حرفهای رکیک میزد 

اون یکی ک توهم زده بود همه دارن نگاش میکنن هی ب مرداد چشم غوره می‌رفت

اصلا حالم بهم خورد دیگ هیچوقت باشون بیرون نمیرم

دلم خوش بود بعد ده سال دوست پیدا کرده بودم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

وای چه عقده ای بودن 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا فکرکن این ویژگی ها همش تو وجود یکی باشه اونم فامیل باشه و باهاش چندین باز رفتی بیرون 

متنفرم از این اخلاقا جالبه قیافه ی خاصی هم نداره هر قدم مرد میبینه میگه مردا دارن بهم نگاه میکنن چقدر هیزن!!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حالا فکرکن این ویژگی ها همش تو وجود یکی باشه اونم فامیل باشه و باهاش چندین باز رفتی بیرون متنفرم از ...

دقیقاً همین حرفارو زد 😐😄

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

توی باشگاه فقط سلام کن هرکسی لایق دوستی نیس☺️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دقیقاً همین حرفارو زد 😐😄

میشناسمشون اینجور آدما رو 

حالا چی بگه به من خوبه؟؟؟ 

من ۴ سال ازش بزرگترم برگشته میگه به تو نگاه نمیکنن؟!!اها آخه من سنم کمه شاید واسه اون به من نگاه میکنن!! 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
میشناسمشون اینجور آدما رو حالا چی بگه به من خوبه؟؟؟ من ۴ سال ازش بزرگترم برگشته میگه به تو نگاه نمیک ...

😐

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

میشناسمشون اینجور آدما رو حالا چی بگه به من خوبه؟؟؟ من ۴ سال ازش بزرگترم برگشته میگه به تو نگاه نمیک ...

عقده ای هستن بخدا من که دیگ باهاشون رفت آمد نمیکنم شما هم همینطور اینجور آدما آبرو شخصیت آدمو زیر سوال میبرن

ایلیا نفس مآنی عشق بایی