2777
2789
عنوان

اونایی که حالشون بد میشه نیان عکس میذارم ( کیست یا جنین)

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست
عزیزم شما میدونی دلیل بارداری شیمیایی چیه؟ چرا اتفاق میفته؟

ممکنه به دلیل ضعیف بودن و یا کیفیت پایین اسپرم یا تخمک باشه 

دلایل دیگه هم می‌تونه داشته باشه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا همونجا میمونن ؟یعنی اصلا دفع نمیشن ؟

کیست تخمدان نه دفع نمیشه همونجاست میشه جسم زرد بعد از بین میره خوده تخمک میاد بیرون بعضیا مثله خودم وسط سیکل لکه بینی دارن این تخمکه 

اینم که تو عکس گذاشتی دیواره رحمه یا جنینه معلوم نیس بتا بیست و یک جنین یه لخته خونه که باز شده اومده بیرون 

درسته ممنونم عزیزم درمانی داره ؟

خواهش میکنم گلم اره من خیلیا رو دیدم بارداری پوچ دارن اما بچه دار شدن دفعات بعد البته باید زیر نظر دکتر باشی و این عکس رو هم ب ی دکتر زنان نشون بده،، من خودمم تنبلی و کیست تخمدان دارم البته من بچه نمی‌خوام خودم 

کیست تخمدان نه دفع نمیشه همونجاست میشه جسم زرد بعد از بین میره خوده تخمک میاد بیرون بعضیا مثله خودم ...

این سری روز ۱۳ سیکل رفتم سونو ببینم فولیکول هام چطورن

دکتر گفت بالغ نشدن فک نکنم چیزی آزاد کنی این ماه 

بعد که داشت سونو انجام میداد گفت پریودی هات با درد ان گفتم آره گفت اینایی که میبینی کیست ان تو تخمدانت 

زیاد هم بودن

آره عزیزم اولین اقدامم بود تو روزای تخمک‌گذاری هم اقدام داشتم هم بیبی مثبت شد هم بتا مشکوک ولی ۱۳ سی ...

ایرادی نداره، مشکل خاصی نیست . قرار بوده جنین بگیره و نگرفته. احتمالا بهت پروژسترون و a.s.a بده برای بارداریای بعدیت