ثریا_گلگلی مدیر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 952 عنوان این تبلیغ گنده چیه انداختید پایین سایت😡😡😡🤢 | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 34 پست یعنی چی یکم احترام قائل باشید برا کاربراتون تبلیغ به این گندگی انداختید همش تو دست و پاست کاغذ دیواری بخوره تو سرتون که همیش فقط دنبال تبلیغ و پولید عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor 1403/08/22 | 10:54 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 952 خب سایت خرج داره دیگهحقوق کارمندا هست و خود هزینه سایتبه ما کاربرا ربطی ندارهما از اپرا استفاده میکن ... به کاربرا ربط نداشته باشه به کی ربط دارهمیگم اخه چرا انقد تبلیغش گندست هر دفعه دستم میره روش عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 53458 گردو پلاس خیییلی نت میبره من استفاده میکنماتفاقا خیلی نت نمیبره تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 11603 بچه هرکدوم مون یکی همین تاپیکو بزنیمو نی نی یارو تک کنیم این حق ماست که صفحه چتمون براخودمون باشه لطفا همکاری کنین
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 17792 جدی ؟ مگه فرق داره؟ والا من یبار به پیشنهاد کاربرا نصب کردم حتی از اینستا هم بیشتر نت برد بااینکه در طول اون روز فی لتر شکنم روشن نکردم. یهو دیدم. نصف شد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
imhere3748 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1311 قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1582 والا من یبار به پیشنهاد کاربرا نصب کردم حتی از اینستا هم بیشتر نت برد بااینکه در طول اون روز فی لتر ... اای بابا .ممنون که گفتی مهربونم
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 17792 من استفاده میکنماتفاقا خیلی نت نمیبره برا منم نمیدونم اینجور بود. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 11603 خب سایت خرج داره دیگهحقوق کارمندا هست و خود هزینه سایتبه ما کاربرا ربطی ندارهما از اپرا استفاده میکن ... متوجه ای تنها تبلیغ بزرگ زیر گوشی رو میگه هرچقدر هم کمبود مالی داشته باشن خق ندارن حریم شخصیمونو محدود کنن
fan_ninisite عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 842 به کاربرا ربط نداشته باشه به کی ربط دارهمیگم اخه چرا انقد تبلیغش گندست هر دفعه دستم میره روش متوجه قسمت دوم کامنتم شدین ؟گفتم کاربرا که ما باشیم مشکلات و چالش های سایت به ما ربطی ندارهمیتونیم از مرورگر اپرا و امثالهم استفاده کنیم
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 17792 اای بابا .ممنون که گفتی مهربونم خواهش شمام که میای چک کن باز مقدار نتتو ببین چقد میبره زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1582 خواهش شمام که میای چک کن باز مقدار نتتو ببین چقد میبره باشه
ثریا_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 952 متوجه قسمت دوم کامنتم شدین ؟گفتم کاربرا که ما باشیم مشکلات و چالش های سایت به ما ربطی ندارهمیتونیم ا ... اپرا من نصب کرده بودم ولی تیلیغا برام حذف نمیشد عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor