بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چجوری؟؟؟منم ۸هفته مونده ب زایمانم طبیعی میخوام برم چجوری زایمان بدون دردهست
کدوم شهری؟؟مشهدی دکترم بگم بری؟؟
روش بی دردی وریدی یه امپول میزنن تو سرم به دستت میخوابی بیدار میشی زایییدی ببین اینکه چجوری زور میزنی زایمان میکنی اینا رو نمیدونم چون خواب بودم خودم دوتا بچه همینطوری اوردم عاااالی بود
https://daigo.ir/secret/2452132653 اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو درمیارم،😝😝
من بدون ورزش دوبار طبیعی زایمان کردم خیلیم راحتمهم اینه دکترت خوب باشه و اینکه حتما پیاده روی زیاد ب ...
من بااینکه ک ای وی اف کردم از ماه دوم سوم هرروز خریدامو خودم انجام میدم پیاده روی میرم الانم ک ۸هفته مونده ب زایمانم هرروز میرم پیاده روی اما بشدت کمرم دردمیگیره.اولین زایمانم خیلی از دردش میترسم اینکه دیدم بعضیا دردطبیعی میکشن بچا برنمیگرده میرن سزارین واقعا وحشتناکه
فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
دو هفته آخر، منتها قبلش هم فعالیتم زیاد بود نمینشستم زمین
من الان سی هفته ام نشستن پاشدن یجوری برام سخته ک میمیرم سه روزه البته خونه تکونی دارم استخون هام بخدا درد گرفته نمیدونم از الان ورزش کنم یا نه چون اشتهامم خیلی شده