2777
2789
عنوان

همونی هستم که بابت شرایط دوقلوهام بستری شده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 20 پست
ممنونم جانم خدا عزیزاتو کوچولوهات رو حفظ کنه اون اکانت بابت شرایط دوقلوهام کامل توضیح دادم دکترم رژی ...

ممنون عزیزم . خدا کوچولوهای شما رو هم حفظ کنه برات . ببین خودت میگی دکترت بهترین دکتره و از روند رشد راضی بوده الانم باور کن روند رشدشون راضی کننده هست اما چون دکترت نیست باهات حرف بزنه فقط استرس گرفتی. من خودم سه چهار روز مونده به زایمانم مامای دستیار دکترم بدون سونو فقط با اینکه دید شکمم کوچیکه گفت بچه iugr شده یعنی جفت نارسایی داره و وزن نداده به جنین. خلاصه انقدر منو ترسوندن گفتن صبح باید بری بیمارستان زایمان کنی اگه نه هرچی بشه با مسئولیت خودت منم هیچ چیم اماده نبود همون شبم عروسی داشتیم . خلاصه با چشم گریون رفتم سونوگرافی از شانس دکتری که داپلر انجام بده نبود همون موقع گفت برو ۱۲ شب بیا. عروسی رو رفتم اما کوفتم شد از ترسم از جام بلند نشدم نه رقصیدم نه اصلا دلم میخواست با کسی حرف بزنم همه چون میدونستن من نزدیک زایمانم میومدن سمتم حرف بزنن باهام حال بچه رو میپرسیدن اما من فقط از سر باز میکردم فقط رد میکردم تا برسم به ساعت سونو. با کلی استرس رفتم سونو گفت بچه اصلا  iugr نیست وزنشم حالا نه که بگم بالاس اما طبیعی بود ۲۸۰۰ بود تو سونو. دیگه یه نفس راحت کشیدم و صبر کردم تاریخ خودن رفتم زایمان. میخوام بگم بعضی دکترا با یه حرف الکی یا با یه حرف نزدن درست حسابی باعث استرس ادم میشن نباید بذاری روت تاثیر بذارن اول خدا بعدم دکترت که میگی خوبه . پس نگران نباش . یه ماه دیگه میای میگی هوووووراااااا زایمان کردم بچه هامم یکی از یکی سالم تر و خوشگلتر تو بغلمن 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

ممنون عزیزم . خدا کوچولوهای شما رو هم حفظ کنه برات . ببین خودت میگی دکترت بهترین دکتره و از روند رشد ...

ممنونم از وقتی که واسه اروم کردنم گزاشتی من خواهر ندارم وراستش دلمم نمیادش با مامانم خانوادم و همسرم از بیقراریام بگم اما باشماها صحبت میکنم اول خدا تا آخرشم خدا وبعدش حرفاتون دعاهاتون دلمو. گرم میکنه ❤❤قطعا همینطوره که. میگید انشالله عزیز پس توکل برخدا دارم مثل همیشه وصبوری میکنم تا دکترم بیادش الحمدالله حرکاتشون ضربان قلب واکوی قلبشون وزنشون خوبه به لطف خدا وسادات امیدوارم ومطمئنم خدا خودش نگهدارشون صحیح وسلامت میزارتشون توی بغلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله توکل برخدا وسادات من از تو بیمارستان چشامو بستمو حرفای هیچ دکتری رو نمیپذیرفتم میگفتم خدا به ...

شک نکن سالم میان بغلت ان شاءالله. منم چون معجزه خدارو دیدم اینقدر با دل قرص بهت میگم ان شاءالله که با بغل کردنشون تمام استرس هات برطرف میشه

ممنونم از وقتی که واسه اروم کردنم گزاشتی من خواهر ندارم وراستش دلمم نمیادش با مامانم خانوادم و همسرم ...

فدات عزیزم کمترین کاریه که از راه دور از دستمون برمیاد . خداروشکر که دلت آرومه . خودت آرومی پس بچه ها هم الان آرامش دارن . دیگه چی بهتر از این😍

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍