اون اکانتم رو نینی یار خصومت شخصی داره راه به راه تعلیق میکنه بدون هیچ دلیلی اکانتم ramonabudy بود خواستید میتونید جریان دوقلوهام رو اون. اکانت بخونید که به چه علت بستری بودم
عده ای از دوستان در جریان هستن واین مدت کنارم بودن اول لطف خدا بعد دعای خانمای نینی سایت
تا ۳۴هفته باید سنوگرافی داپلر انجام بدم دکترم رفته آلمان حدود دوهفته نیستش منو. معرفی کرد به همکارش تا خودش برگرده خانمای اهوازی اگر باشن خانم دکتر سارا مسیحی رو میشناسند بهترین متخصص به اهواز هستش زیر نظر ایشونم چون خودش نبود نامه داده بود رفتم جایی دیگه داپلر انجام داد اما هیچ توضیح خاصی نداد خانم مسیحی ۱ساعت وقت میزاره کامل توضیح میده انقدر معرکست اما این دکتر گفت من فقط داپلرمیگیرم تشخیص با پزشک خودته گفتم خب حداقل بگید وضعیتشون چطور هستش گفت اختلاف وزن زیادی ندارند اما کیسه اب یکی تا حدود نرمال کم شده یکیشون به نسبت سن بارداری مناسب و کمی افزایش یافته
یکیشون ۲۱میلی متر یکیشون DVP ۶ cm زده بود بامقایسه با سنوهایی که خود خانم. مسیحی انجام دادن شرایط تغیر کرده بود اما خود دکترا میگن به هر هفته باشی ما طبق اون. میانگین و صدک. بررسی میکنیم ازدیشب بیقرارم الان به ۲۹و ۲روزم خانم مسیحی گفت باید حداقل تا ۳۴هفته بچه هارو پیش ببریم هنوزم امپول ریه نزدیم بخدا من دارم دیونه. میشم باید تا ۳آذر صبر کنم دکتر خودم بیادش خانم. مسیحی
من از خدا معجزه میخام وخواستم دستم به هیجا بند نیست افسردگی واسترس شدید دارم امروزم یکمی ترشح مایل به قهوه ای دیدم خیلی کمرنگ شیاف زدم استراحت کردم خانما خاهرانه تورو به هرچی میپرستید دعا کنید واسه سلامتی دوقلوهام صحیح وسلامت به دنیا بیان خیالم راحت شه بخدا من دارم یه ادم دیونه میشم نه میتونم بخوابم از استرس دلهره نگرانی ذکر میگم قران میخونم زیارت میخونم صلوات میفرستم قسم. میدم امام رضارو اهل بیت رو سادات رو از خدا معجزه میخوام بچه هام صحیح وسلامت به دنیا بیان اما بیقرارم خدارو التماس میکنم یکبار دیگه منو مدیون خودش کنه یکباردیگه معجزشو نشونم بده