2777
2789

من خواب دیدم از درخت انار چیدم نصفش کردم نصفش و خالم خورد نصف شو من....دوتامون باردار بودیم بچه مون پسر شد....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی چه خواب خوبی🩷🩷میگن میوه هست دار بچه پسر میشه😂برا منم دعا کن خدا بهم یبار دیگه بچه بدهتو الان ...

قربونت عزیزم انشالله یه نی نی خوشگل خدا بهت بده 😘😘

الهی عزیزمم

حالا دختر دوس داری یا پسر 

احتمالا بچه جونت پسره🤭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دوست دارم جفتشو داشته باشم اولی پسر باشه که عالی میشه 😍😍

انشالله سالم باشه 

وهرچی دوس داری خدا بهت بده...

منم دوست داشتم بچه ی اولم پسر باشه پسر شد 😁

چند هفته اید انشالله ک هرچی دوس داری همون باشهمن ۱۶ هفته ام دیشب اینقد دل درد داشتم ترسیدم بچه ام چی ...

عزیزم 12 هفتمه ، نترس میگن بچه داره جا باز می‌کنه انشالله بدون دردسر سالم و صحیح فارغ میشی ، نی نی چیه ؟ 😍😍

من دیروز خونه رو جارو کشیدم مردم از کمر درد 

دیگه عمرا خودم تمیز کنم 

عزیزم 12 هفتمه ، نترس میگن بچه داره جا باز می‌کنه انشالله بدون دردسر سالم و صحیح فارغ میشی ، نی نی چ ...

ان تی گفتن پسره 

اون هفته میرم آنومالی 

دیشب اینقد گریه کردم از ترس 😕من بچه دومم هست ولی سر اولی اصلا و ابدا اذییت نشدم الان تا چیزی میشه میترسم مث دخترای ۱۴ ساله 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
2810