2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پررو نیستن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 18 پست
محترمانه و با خنده حرفت رو بگو . بگو مامانتون زحمت می کشن باری که باید بیاد توی خونه ی من رو خودشون ...

افرین چقد باهوشی ولی اصلا بمن رو‌نمیدن که اینم بگم شوهرمم میگه فک کن دادی به فقرا برا میوه خودتو‌زشت نکن

با همسرت صحبت کنبگو لطف مکرر نه تنها شده که وظیفه که ظاهرا یه چیزی هم بدهکار شدیم و دام منت میذارن س ...

عزیزم شوهرم میگه خودمونو زشت نکنیم  برا میوه و سبزی چنبار بهش گفتم میگه بزار دلشون خوش باشه ولی من حرصم میکیرع اخه جلو فامیلم میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شوهرم میگه خودمونو زشت نکنیم برا میوه و سبزی چنبار بهش گفتم میگه بزار دلشون خوش باشه ولی من ح ...

اگه واقعا بی ارزشه براتون نمیخواد ازشون بگیری ولی دفعه بعد که گفتن به شوخی جوابشون رو بده زبونشون رو کوتاه کن. از الان تمرین کن که جواب اماده مودبانه تو استین داشته باشی!!

بگو عزیزم خوب با مال شوهرم سرم منت میذاریا، قربونت برم سبزی و مایحتاج میبرید ما هم که حرفی نداریم نوش جونتون، تشکر هم نکردید عیب نداره اما دیگه قرار نشد قضیه برعکس بشه ها

اینا رو با لحن شوخ بگو و بعدم عادی باش

قبلشم به شوهرت بگو من حرصم سر این جریان درومده، میخوای روال همین باشه اشکال نداره اما دوباره ازین چیزا بشنوم جواب میدم از الان بهت میگم که بعدا ناراحت نشی