2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پررو نیستن بنظرتون

218 بازدید | 18 پست

شوهرم تو مجردیش یه باغچه خیلی بزرگ میخره و کل میوه و حبوبات و سبزیجات سالانه چن خانواده رو میده 

شوهرمم چون مجرد بود به مامانش میگفته بین خواهر برادرا تقسیم کن اینام تقسیم میکردن 

حالا ما ازدواج کردیم شوهرمم متاهل و منم میگم صدقه سرمون هر کی میخاد ببره و روال مثل سابق با این تفاوت که سهم منم عین بقیه میدن یعنی حتی بمن بیشترم نمیدنااا عین بقیه 

الان اینجا زورم گرفته که پنجتا خواهرن و سه تا برادر که همه سیز میخورن بعد خواهرش چندین بار به خودم یا تو جنع فامیل گفته که ما خواهرشوهرای گلی هستیم و مامانمونم گل مثلا مامانم میوه و سبزی و خبوبات هر چی بیاره اول سهم یلدارو میدیم برا عروس دست به خیریم😐😐😐

خیلی میاد رو‌نوک زبونم که بهش بگم والا من زن داداش خوبیم که مالمو مفت مفت میبرین عین خیالم نمیاد و برا مامان خودم یکیلو سبزی نبردم ولی برا شما ریختم وسط حالا صاحبم شدین سر خودم منت میزارین و هی شیطان و لعنت میکنم ولی خودخوری میکنم 

انگار نمیخان باور کنن داداششون زن داره دیگه مجرد نیست اه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای واقعا رو دارن

حرفتو بدون بی احترامی بزن و بعدم بگو و بخند

پشت سرشونم جلو شوهرت بد نگو هرچی میخوای بگی تو روشون بگو

به شوهرت گلایه کردن بگو تو شاهدی چقد دوسشون دارم بد برداشت کردن

تا سیاستی دیگر بدرود😎😂

[QUOTE=360271321]نه از این نظر میگم که اونا ناخوداگاه عادت کردن به این روال و اونو اموال برادرشون میدونن اگه سهمی به ...[/QUOT

عزیزم کاش بگن مال داداشمونه اینا میگن مال خودمونه به داداشا لطف میکنیم بخدا

خب این دفعه بگو پس از میوه ها برای مامانم ببریم

مگه میزارن اخه تا بمن برم بچینم میبینم غارت شده میگن خودمون تقسیم میکنیم منم نخاستم شان مامانمم پایین بیارم ولی فک میکردم ازمون ممنون باشن ولی الان توقع دارن یچیزیم بهشون بدیم 

محترمانه و با خنده حرفت رو بگو . بگو مامانتون زحمت می کشن باری که باید بیاد توی خونه ی من رو خودشون توی خونه شون جا به جا میکنن. شوهر من هر وقت گوسفند میکشه میبره خونه ی مامانش . منم همیشه زنگ میزنم میگم ببخشید زحمتای ما روی دوش شماست . اینطوری میفهمه اصل جنس مال کیه

مگه میزارن اخه تا بمن برم بچینم میبینم غارت شده میگن خودمون تقسیم میکنیم منم نخاستم شان مامانمم پایی ...

با همسرت صحبت کن

بگو لطف مکرر نه تنها شده که وظیفه که ظاهرا یه چیزی هم بدهکار شدیم و دام منت میذارن سرمون با مال خودمون

بگو باهاشون صحبت کن بگو ازین به بعد خودم محصول باغم رو مدیریت میکنم. بعد هم کلیدا رو بگیر یا کلید رو عوض کن. خودمون جمع میکنیم هر قدر لازم دونستیم به هرکس میدیم. من همسر تو ام، اطرافیان من کسی محتاج سبزی و اینا نیست اما شاید من دلم خواست یه محبتی به مادرم یا دیگری بکنم. نمیشه که اختیار مال خودمون دست یکی دیگه باشه بعد منتشم سرمون بذارن!!

2810