2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 135 پست

دیگه چه خوشت بیاد چه نیاد خودت از روز اول خبر داشتی و همون طور که اون بچه شمارو تحمل میکنه شما هم باید تحمل کنی

زحمات تمام نامادری هایی که واقعا برای بچه شوهرشون مادری میکنن رو امثال شما حروم و بی ارزش می کنید!

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز اول دیدی بچه داره می تونستی شوهر نکنی چش دراد

عزیزم چرا انقدر تند جواب بنده خدارو میدی.

از روز اول دیده بچه داره و در خودش نمی دیده که بچه یکی دیگه رو نگه داره قرار شدخ بچه پیش پدر نباشه.

خب شاید عاشق شوهرش شده.

معلومه سنت کمه.

یه کم که بزرگ تر و عاقل تر بشی بیشتر بقیه رو درک میکنی.

مرسی از راهنماییتون ✨باورت میشه روز مادر بود من رفتم دوتا کادو خریدم دادم ب بچه تا بده ب مادر و مادر ...

خب این زیاده رویه عزیزم،کارت جالب نبوده ،ی سری بچه ها کلا بی ادبن و شاید این بچه هم همینه و ربطی ب شما نداره اخلاقاش 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
عزیزم چرا انقدر تند جواب بنده خدارو میدی.از روز اول دیده بچه داره و در خودش نمی دیده که بچه یکی دیگه ...

بدم از نفرینش اومد خوبه خودشم بچه داره دوست داره کسی بچه شو نفرین کنه

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اینجا دردو دل نکن حالت خراب میشه منم مثل شمام ۱۶ سالشه هرچی میخوره میریزه زمین لباسارو از تو لبا ...

عزیزم این روزها میگذره بچه بزرگ میشه ازدواج میکنه من الان پسر همسرم ازدواج کرده عروسم امتحان داشت من براشون ترشی درست کردم زنگ زدم بهش که دیگه ترشی درست نکن محبت همین چیزهای کوچیکه که به چشم نمیاد

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
دختر بدی نبود از وقتی رفته دهم با من سر لج گذاشته خیلی دارم اذیت میشم

عزیزم همه بچه ها تو این سن بد اخلاق میشن.

من یادمه چقدررر تو نوجوونی مامانمو اذیت میکردم..

اصلا نمیدونم چرا تو اون سن بچه اونجوری میشن.

اسی عزیزم منم همسرم دوتا پسر داره خودم پیش قدم میشم به همسرم میگم به بچها بگو ناهار یا شام بیان پیش ...

ای عزیزم من یبار پیتزا پختم چون خیلی دوست داره ب باباش گفتم زنگ بزن بیارش زنگ زد مادر بزرگش صداش اومد ب بچه گفت نرو 🥲

ای عزیزم من یبار پیتزا پختم چون خیلی دوست داره ب باباش گفتم زنگ بزن بیارش زنگ زد مادر بزرگش صداش اوم ...

بیخیال عزیزم بخوای به هر حرفشون توجه کنی  پیر میشی ،

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ محو در تماشای تو بودم لبخندی  زدی جان و جهانم ایستاد💕🙃
2810