2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 135 پست
خوب حتما دوسش داشته دیگه حالا یکی طلاق گرفته حق عاشق شدن و زندگی ندارن؟!!شوهرشم جوونه

ببین داره ولی کسی که بچه داره باید مصلحت بچه خودشو هم در نظر بگیره نه اینکه بزارع خونه کسی و فقط خرجش بده و دختر مردم هم اسیر کنه .ازدواج با کسی که بچه داره گناه نیست ولی کلی مشکلات داره دوست خودم با یه مردی ازدواج کرده پسر داره و همیشه خدا ناراحت با اینکه پسرش بزرگ شده ولی یجورایی به چشم هوو نگاه می‌کنه من بارها گفتم قبل عقد باید به این چیزا فکر میکردی و بعد واردش میشدی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه ی دختر تو راهنمایی هم کلاسیم بود بچه عقده ای بود خوشگل و مغرورم بود ولی از اینا بود ک بقیه رو ...

دختر بدی نبود از وقتی رفته دهم با من سر لج گذاشته  خیلی دارم اذیت میشم

اسمم نظر همسرمه
کاش پدر وقتی میخواد زن بگیره بچرو بزاره پرورشگاه چون نامادری چنان میره زیر پاش ک دیگ انگاری بچه ای و ...

منم میگم باید هوای بچه رو داشته باشه اما عزیزم من مادرش نیستم ک نگهش دارم گلم منم جذاشون نکردم بچه از اول همین بود مادرش نگهش نمیداره ی مسافرت بچه رو نمیبره من همیشه بردمش مسافرت پارک شهر بازی همه جا  از هر راهی یکی وارد شدم اما بازم باهام بده هزار بار روم دست بلند کرده من چیزی نگفتم چون گفتم وضعیت روحیش خوب نیست اما هر بار می‌ره میاد ی تهمتی میزنه بهم 

اسی عزیزم منم همسرم دوتا پسر داره خودم پیش قدم میشم به همسرم میگم به بچها بگو ناهار یا شام بیان پیش ما خودت یه قدم بردار تا بچه بیادسمتت قربونت برم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
من باهاش اصلا بد نیستم حتی مسافرت میرم همه چی براش میخرم میاد خونه ام دارم میبرشم ، اما خب دلیلی هم ...

عزیزم درسته مادر داره اما اونجا هم خونه پدرشه

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
منم میگم باید هوای بچه رو داشته باشه اما عزیزم من مادرش نیستم ک نگهش دارم گلم منم جذاشون نکردم بچه ا ...

خدا خیرت بده 

منم بچه دارن به خدا اذیت میکنه 

بعضی وقتا وسیله پرت میکنه 

ولی خب بچه هست تربیت نمیخواد 

به قول خودت سرسنگین شو باهاش تا بدونه کارش بده 

ولی باهاش محبت هم بکن 

پسر بچه ها زود خوب میشن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم میگم باید هوای بچه رو داشته باشه اما عزیزم من مادرش نیستم ک نگهش دارم گلم منم جذاشون نکردم بچه ا ...

ببخشیدمن تایپک کامل نخوندم بچه چند سالش هستش 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مهم نیست چجوریه،مهم اینه شما پیش همسرت حفظ ظاهر کنی‌و همچنان محبت

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
خودت ک میدونی اون بچه هست و الا نمیگفت فلانی گفته.برخلاف میلت ۳ ماه باهاش خوب باش اگ گفت زن بابا بگو ...

مرسی از راهنماییتون ✨باورت میشه روز مادر بود من رفتم دوتا کادو خریدم دادم ب بچه تا بده ب مادر و مادر بزرگش اونا پس فرستادن😔من فقط بخاطر این خریدم ک بچه احساس کمبود نکنه 

الان همه بچه ها همینن 

چیزی برای شکم دلشون بخواد ب باباشون میگن اونم هرشب 

اونم حق داره 

گناه داره بهش برسید اون الان از داشتن پدر وخانواده محرومه .دزچیزای  دیگه محروم نشه حدلقل

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
2810